Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

terminatorjp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś nub ci dał co mnie to obchodzi ??? pewnie jeszcze kupiłeś beznadziejnego vps ... mógł bym ci pomóc jeżeli masz już tego vps pisz na GG 49273812

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Przecież on wam kity wciska przed chwilą pisał abym mu pomógł :) ale żeby to używać trzeba mieć brain.lua niestety dużo osób tego nie posiada

Opublikowano

Przecież on wam kity wciska przed chwilą pisał abym mu pomógł :) ale żeby to używać trzeba mieć brain.lua niestety dużo osób tego nie posiada

Nikt normalny się nie nabierze, że tamten gościu ma drophacka :D Nie zapominaj, że to ciągle MPCforum.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Nikt normalny się nie nabierze, że tamten gościu ma drophacka :D Nie zapominaj, że to ciągle MPCforum.

masz racje aż dam ci lajka jest to mpcforum zapomniałem że tu użytkownicy nie mają takiego czegoś jak najlepszy skrypt brain.lua :)

Opublikowano

Postaw customa na eune i daj namiary tutaj, zaraz zobaczymy czy wywalisz gierkę. 

Opublikowano

no własnie chwilę temu nie miałem juz mam

nie masz bo do tego jest potrzebny skrpty brain.lua już ci chyba mówiłem ... ja to mam nie to co ty :D (chyba)

Opublikowano

nie masz bo do tego jest potrzebny skrpty brain.lua już ci chyba mówiłem ... ja to mam nie to co ty :D (chyba)

hl611k.jpg

czego się po nim spodziewałeś

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

jak ktos nie wierze to na priv

No postaw typie tego customa, zamiast pierdolić farmazony.

Opublikowano

hl611k.jpg

czego się po nim spodziewałeś

padłem xD

@up

mówiłeś że już 2 ranki ddosowałeś i nie dostałeś bana więc co za problem teraz to powtórzyć ??? co to za problem ...

Opublikowano

No to załóż sobie jakieś nowe, przecież nawet 1lvlowym możesz customy tworzyć. 

Opublikowano

Kurwa temat stoi już godzinę, a ten troll nadal nie ma ani bana, ani otsa, a ty potrafisz dostać a ci komenta, który nie spodoba sie któremuś z modów usuwają po minucie...

Opublikowano

bo ja nie trooluje 

Wywaliłeś 2 rankedy, a customa nie chcesz założyć? Głupi rumun jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...