Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Dokumentacja Skript

Wiesiu2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zauważyłem, że wielu osobom przydałoby się wsparcie w skryptach, dlatego stworzyłem stronę internetową z polską dokumentacją skripta. Strona jest w fazie ALPHA v0.2! Będzie rozwijana.

Link:

http://skript-pl.weebly.com/

Pomogłem? Daj Like'a! Dzięki! :D

Opublikowano

Godzinę temu przyszedł mi taki pomysł do głowy. Ale już siadam i będzie gitara. :D

Opublikowano

Według mnie, strona się przyda. Musisz dodać tylko trochę więcej informacji, ponieważ teraz są tylko podstawy. Proponuję też zrobić działy: Początkowe, Zaawansowane.

Opublikowano

Dobry pomysł :) Aczkolwiek mogłeś najpierw stronę dopracować, dopiąć na ostatni guzik i dopiero ją opublikować :P Good idea, przyda się.

Opublikowano

+ Ładny wygląd graficzny strony

+ Przydatność dla początkujących

- Mało w porównaniu z oryginalną dokumentacją

Jeżeli tworzysz taką stronę pomyśl głównie (tylko) o początkujących, to zadbaj, żeby było wszystko dokładnie objaśnione, gdyż każdy kto jest bardziej zaawansowany patrzy tylko na angielską dokumentację, lub pisze już pluginy, moim zdaniem powinieneś wyjaśnić np. co oznacza "[ing]", ja sam jak zaczynałem pisać w skript się zastanawiałem po co to :D

Opublikowano

@up

Strona jest przeznaczona dla wszystkich osób. Łatwiej się czyta wydarzenia po polsku niż po angielsku. :)

A co do tego "[ing]" dodam w stronie 'wprowadzenie' legendę terminów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...