Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping Kora

Vergilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest ping w korei jeżeli mieszkam w Polsce ? Jezeli to coś zmieni mam internet z espola

I takie pytanko widziałem na jakiejś stronie dotyczącej doty2 jak sprawdzić swoj ping na poszczególnym serwerze mianowicie chodzi o wklepanie w konsoli komendy ping (adres) -t
i tu jest to pytanie czy ten sposób daje jaką kolwiek gwarancje ??

Edit: 
Jeszcze jedno jest jakiś sposób by zmniejszyć ping na serwach Na ? Oczywiście przeprowadza nie wchodzi w gre

Opublikowano

Do Korei będziesz miał ping ok 300-350.

Do NA będziesz miał ok 200.

Nie da się zmniejszyć pingu do NA ani do Korei.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

speedtest.net i wybierasz serwery z NA/KOREI i sprawdzasz ping razem z swoim internetem

Btw. nie dość że w korei masz ping 300+ to na dodatek ich bronz to poziom challenger eune

Opublikowano

KSSN to nie problem kolega ma 2 konto na zbyciu niby Koreanczyk ale poznałem go jak grałem w Elsworda na serwie NA xD

Edit:
Mozna zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...