Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP BoL.

FR4S3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ten cracked VIP BoL to tylko mit, czy prawda ? Jeśli ma coś takiego, to proszę napisać mi na PW, lub wysłać link do tego na PW.

Opublikowano

bo sprawdzałem u SeleX'a na fp, ale mi to nie działa, jak włączam "Crack BoL" to mi wyskakuje, że aplikacja została zatrzymana.

Opublikowano

Cracked BoL istnieje i ma się dobrze.Nigdy nie został udostępniony i prawdopodobnie nie będzie. Można takiego stworzyć emulując serwer i przekierowujac pakiety wysyłane przez BoLa do serwera botoflegends na wlasny emulowany serwer :) W zasadzie to wam wlasnie podałem wam jeden ze sposobów crackowania BoLa ktory dziala jest jeszcze drugi trudniejszy ale trzeba znać sie na RE i znac assemlera. nmzc

Opublikowano

Mnie chodzi o to, żeby móc używać VIP skryptów. Bo inne skin hacki itp. mnie nie obchodzą. Mam CassWhooping, Evadeee itp. , tylko, że tego VIP'a brakuje ;> . Zawsze mogę kupić, ale zawsze też można znaleźć darmowe i są 30 dyszki w kieszeni.

Opublikowano

Cracked BoL istnieje i ma się dobrze.Nigdy nie został udostępniony i prawdopodobnie nie będzie. Można takiego stworzyć emulując serwer i przekierowujac pakiety wysyłane przez BoLa do serwera botoflegends na wlasny emulowany serwer :) W zasadzie to wam wlasnie podałem wam jeden ze sposobów crackowania BoLa ktory dziala jest jeszcze drugi trudniejszy ale trzeba znać sie na RE i znac assemlera. nmzc

Przecież na takiej samej zasadzie działa crack Reborna, co w tym nowego?

Opublikowano

Przecież na takiej samej zasadzie działa crack Reborna, co w tym nowego?

Nic w tym nowego. Tylko podalem sposoby w jaki sposob mozna taki program złamać. Moze wydawac sie to proste, nic bardziej mylnego :) jest to czasochlonna i meczaca praca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...