Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven/zed/lulu bol? Free wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytania a mianowicie:

Czy zed na bolu daje radę? Chodzi o to czy fajnie i dobry wykonuje combo (free wersja ,bez vip).

Oraz czy opłaca się kupić lulu/dravena na bola? Ponoć skrypt na lulu fajnie działa ,aczkolwiek troszkę mi się to nie widzi xDD.

Za to wydaje mi się ,że skrypt na dravena powinien dawać radę (chodzi głównie o toporki).

Za pełne odp. daje plusy.

Opublikowano

IMO Draven dawałby radę, Zed po reworku nie ma żadnego dobrego skryptu dla free userów.

Mógłbym się zapytać jakie są problemy dokładnie z tym skrptem (bot dopiero jutro więc...)

Draven daje radę? A lulu? Która z tych postaci lepsza jak dla was?

Opublikowano

Mógłbym się zapytać jakie są problemy dokładnie z tym skrptem (bot dopiero jutro więc...)

Draven daje radę? A lulu? Która z tych postaci lepsza jak dla was?

Draven na wbudowanym pluginie do SAC (Sida's Auto Carry) dobrze bangla, a co do Zeda - złe combo, ale można poprawić. Miałem pisać skrypt do Zeda, ale nie mam go i jakoś nie czuję weny.

Lulu bez vipa może średnio trafiać skillshotami.

Opublikowano

Draven na wbudowanym pluginie do SAC (Sida's Auto Carry) dobrze bangla, a co do Zeda - złe combo, ale można poprawić. Miałem pisać skrypt do Zeda, ale nie mam go i jakoś nie czuję weny.

Lulu bez vipa może średnio trafiać skillshotami.

Znaczy właśnie niby w zedzie nie ma jakiejś większej filozofi ,a z tego co rozczytałem to on robi combo R + W + Q + E (i botrk w między czasie) co myślę ,że wciągu 1s (bo tyle pewnie botowi zajmie wcastowanie tego) powinno zabić. (Jeszcze przetestuje sobie go na botach)

Btw. *Bo zeda mam* który skrypt lepszy? http://botoflegends.com/forum/topic/3484-sidas-zed/ ten czy ten http://botoflegends.com/forum/topic/1568-beta-apple-ized-a-painful-gadget-from-the-shadows/

//Btw Marcoly czyli raczej kupić dravena? :D

Opublikowano

Znaczy właśnie niby w zedzie nie ma jakiejś większej filozofi ,a z tego co rozczytałem to on robi combo R + W + Q + E (i botrk w między czasie) co myślę ,że wciągu 1s (bo tyle pewnie botowi zajmie wcastowanie tego) powinno zabić. (Jeszcze przetestuje sobie go na botach)

Btw. *Bo zeda mam* który skrypt lepszy? http://botoflegends.com/forum/topic/3484-sidas-zed/ ten czy ten http://botoflegends.com/forum/topic/1568-beta-apple-ized-a-painful-gadget-from-the-shadows/

//Btw Marcoly czyli raczej kupić dravena? :D

Raczej tak, ale najlepiej byłoby dokupić do tego vipa. :)

Obydwa skrypty są outdated. ;)

Opublikowano

Raczej tak, ale najlepiej byłoby dokupić do tego vipa. :)

Obydwa skrypty są outdated. ;)

Nie mam konta ,tylko psc mogę płacić ,a takiej możliwości nie ma :(.

Aha ,czyli zed niestety odpada :(.

A jakiś free skrypt warty uwagi jest jeszcze?

(Poza cassio/ryzem/katą/yasuo)

Opublikowano

Nie mam konta ,tylko psc mogę płacić ,a takiej możliwości nie ma :(.

Można kupować przez PSC. Przy kupowaniu "How would you like to pay?" wybierasz Paymentwall, a tam masz możliwość kupna przez wpisanie kodów PSC.

Opublikowano

Można kupować przez PSC. Przy kupowaniu "How would you like to pay?" wybierasz Paymentwall, a tam masz możliwość kupna przez wpisanie kodów PSC.

Serio!!?!?!!?!! LoooL Nie widziałem! Diamond I ,nadciągam (ale to dopiero od następnego tyg).

A jak ze skryptami?

Opublikowano

Serio!!?!?!!?!! LoooL Nie widziałem! Diamond I ,nadciągam (ale to dopiero od następnego tyg).

A jak ze skryptami?

Jest trochę płatnych, ale są darmowe odpowiedniki. Tylko jeden skrypt jest niezastąpiony - Evadeee.

Opublikowano

Jest trochę płatnych, ale są darmowe odpowiedniki. Tylko jeden skrypt jest niezastąpiony - Evadeee.

Evadeee must have :D.

Chodziło mi bardziej o skrypty warte uwagi do chempów ,a i btw. dla VIP'a jakaś free sklejka dałoby radę mniej więcej streścić ,żeby wyjść w miarę szybko z golda I.

A i jeszcze co robi Prodiction?

Opublikowano

A i jeszcze co robi Prodiction?

Przewiduje ruchy, tak samo jak VPrediction.

Beasty Syndra + Evadeee + Activator

Standalone Cassiopeia + Evadeee + Activator

Opublikowano

Przewiduje ruchy, tak samo jak VPrediction.

Beasty Syndra + Evadeee + Activator

Standalone Cassiopeia + Evadeee + Activator

A czym się różniy VPrediction od Prediction?

Btw. Nie lepsza cassio od hondy?

Evadeee VIP przypadkiem nie jest płatne ? http://www.mpcforum.pl/topic/1115643-lista-platnych-skryptowprywatnych-repozytoriow/

//2Btw dzięki ,że mi pomagasz. Naprawdę jestem zielony z VIP'a ,z free bola też ,ale już bardziej go ogarniam :D.

Opublikowano

Standalone Cassio to ta od hondy. Evadeee jest płatne, ale są cracki.

A to przepraszam xDD. Jestem ciemny jak trawa w nocy :).

//Trudno znaleźć cracki?

Opublikowano

Jeżeli można się zapytać to ile kosztuje BoL ? Wiem, że offtop, ale na forum BoL'a nie wejdę, bo cały czas jest to przenoszenie( zabezpieczenie od DDOS'ów)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie, ale trzeba wiedzieć, gdzie szukać. Jeśli chodzi o VPred i Prodiction, musisz używać tego, czego wymaga skrypt. Mógłbyś przerobić, ale do tego trzeba znać Lua. Bez zagłębiania się w kod - są takie same.

Opublikowano

30 dychy VIP na miecha, ale jak na forum nie wejdziesz, to nie masz nawet co pytać, bo to tam są skrypty :D
A o cracki nie pytajcie, bo zaraz wejdzie jakis ostatni sprawiedliwy mod, wyjebie temat do kosza i tyle.
Ale jestem miły to wyśle ci PW ze scrackowanymi, płatnymi skryptami (vipa tak czy siak miec musisz).

Opublikowano

Jeżeli można się zapytać to ile kosztuje BoL ? Wiem, że offtop, ale na forum BoL'a nie wejdę, bo cały czas jest to przenoszenie( zabezpieczenie od DDOS'ów)

10$/msc

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nie, ale trzeba wiedzieć, gdzie szukać. Jeśli chodzi o VPred i Prodiction, musisz używać tego, czego wymaga skrypt. Mógłbyś przerobić, ale do tego trzeba znać Lua. Bez zagłębiania się w kod - są takie same.

Ahaa ,to spx. Dz ludziki ,a poza cassio ,syndrą i ryzem są jakieś VIP skrypty warte uwagi?

Up ,30 zł to stała cena za miesiąc? PSC tyle samo kosztuje?

Opublikowano

Nie, to wychodzi ponad 30, koło 31 zł.

Fck ,czyli muszę inwestować 10 zł więcej ,a i tak zostanie koło 8 których nie wykorzystam -.-.

Ale lipton ,bardziej BOLi mnie to ,że nie będę mógł tego wykorzystać (chyba ,że do następnego vipa) ,aniżeli ,że stracę 10 zł xDD.

///Cls Bóg zapłać Marcoly (życzę Ci wszystkiego co najlepsze w lolu za tą pomoc XDD)

Opublikowano

Fck ,czyli muszę inwestować 10 zł więcej ,a i tak zostanie koło 8 których nie wykorzystam -.-.

Ale lipton ,bardziej BOLi mnie to ,że nie będę mógł tego wykorzystać (chyba ,że do następnego vipa) ,aniżeli ,że stracę 10 zł xDD.

///Cls Bóg zapłać Marcoly (życzę Ci wszystkiego co najlepsze w lolu za tą pomoc XDD)

Nie gram już w LoL'a, znudziło mi się wypierdalanie gier. :(

Po 4 miesiącach będziesz mógł sobie kupić następnego vipa z tych resztek po 8 zł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...