Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu xx? podajcie do tego linka

Każdy bezpośredni link do pobierania danego pliku musi być wstawiony wraz ze skanem. Jeżeli dajesz sam download, twój download jest zastąpiony 'xxx' dopóki nie wstawisz skanu do swojego pliku. ;)

8372383248.png
Opublikowano

pobrałem drop hacka od selexa  napisał mi że potrzebuje lolipexe pobrałem to ale jakos mi nie działa może mi ktos pomóc?

o.O Myślisz że ze swojego pc na którym zapewne masz 1mega uploadu dasz rade coś zdrophackować? Kup VPS'a i dopiero coś zdziałasz.

Opublikowano

Gdzies kiedys pisałem ale napisze jeszcze raz. Drophack do LoLa dziala na zasadzie ataku DDoS i nie potrzeba wam zadnego programiku pobranego z jakiejs smiesznej strony tylko wiedzy i dobrego zaplecza (mam tu na mysli jakis serwer vps/dedyk lub wykupioną maszynkę do ddosowania) z uploadem co najmniej 1gb/s.

PS: Ataki DDoS są karalne więc nie radze się w to bawic aby miec korzysc w jakiejs gierce bo mozemy wiecej stracic niz zyskac.

A tu paragraf popierajacy to co piszę.

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

Gdzies kiedys pisałem ale napisze jeszcze raz. Drophack do LoLa dziala na zasadzie ataku DDoS i nie potrzeba wam zadnego programiku pobranego z jakiejs smiesznej strony tylko wiedzy i dobrego zaplecza (mam tu na mysli jakis serwer vps/dedyk lub wykupioną maszynkę do ddosowania) z uploadem co najmniej 1gb/s.

PS: Ataki DDoS są karalne więc nie radze się w to bawic aby miec korzysc w jakiejs gierce bo mozemy wiecej stracic niz zyskac.

A tu paragraf popierajacy to co piszę.

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

LOL WSZYSCY MAJĄ TO W DÓPIE

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

LOL WSZYSCY MAJĄ TO W DÓPIE

Ja tylko ostrzegam bo bedzie później płacz, że "no ja nie wiedziałem co to".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...