-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
SizZxD
SizZxD
Witam, chciałem się zaopatrzyć w zapasowy komputer, aktualny był dobry, lecz ten, który złożyłem teraz itd. miał być do szkoły. Ale to już mniejsza, chodzi mi teraz o głośność w systemie, na poprzednich częściach głośność była po prostu idealna, głośna i wyraźna, na tych częściach jakie aktualnie posiadam jest też idealnie, ale głośność maksymalna to jakieś 50-60% co było wcześniej.. więc nie wiem co jest, sam szperałem i bawiłem się z tym z jakąś dobrą godzinę. Nie zaopatrzyłem się w żadne dodatkowe programy do dźwięku, bo po co ? ;_; Nie wiem czego to może być dokładnie wina, że jest cicho.. ale po prostu wcześniej, gdy puszczałem muzykę na słuchawkach było ją słychać u mnie za oknem jak z głośników
teraz ledwo co słyszę z drugiego pokoju :/
Części:
Sterowniki od dzwięku:
MSI Realtek HD Audio
Płyta główna:

MSI B85M-E45 - B85, DualDDR3-1600, SATA3, HDMI, GBLAN, mATX (B85M-E45)
PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE: LG G3/G4 | CPU; Intel i7 | RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB) | PSU; Corsair AX1200i | GPU; GeForce GTX 980 | CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE; Zowie FK2 | KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming | HEADPHONES; Qpad QH-85 | MOUSEPAD; Razer Goliathus
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.