Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam drop hacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie da się jakoś jakimś programem ? próbowałem te ip z grabbera UDP unicorem ale pojawiało się tylko atempting reconnect chyba tylko mi.

to moze jakies wskazowki jakoś ludzei hrop hackują wiec chyba da się z kompa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a nie da się jakoś jakimś programem ? próbowałem te ip z grabbera UDP unicorem ale pojawiało się tylko atempting reconnect chyba tylko mi.

Ty w ogóle wiesz na czym polega DDoS? Tego typu programów za free nie dostaniesz, no chyba że jakieś gówno które wysadzi Ci pc razem z kontami w powietrze :3

Opublikowano

typ zobaczył filmik i myśli, że zaraz diament wbije za pomocą dh ...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Selex ma gówno a nie DH ... a nidzgor sprzeda ci darmowe gówno ... ogólnie jeżeli chcesz kupić coś dobrego to nie od cebulaków z mpc :)

Opublikowano

@Grafiese czyli tobą kurwa? Weź spierdalaj stąd, bo gówno wiesz o bolu i dh, a kozaczysz. Sam dupę lizałeś @Marcoly bo cię biedaku jebany nie stać na vipa i chcesz mieć lifetime, tylke w temacie.

@AntyWarn

Nic się nie da z własnego komputera. Musisz mieć jakiegoś dobrego płatnego vpsa, byle darmowe gówno zablokują ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

@Grafiese czyli tobą kurwa? Weź spierdalaj stąd, bo gówno wiesz o bolu i dh, a kozaczysz. Sam dupę lizałeś @Marcoly bo cię biedaku jebany nie stać na vipa i chcesz mieć lifetime, tylke w temacie.

@AntyWarn

Nic się nie da z własnego komputera. Musisz mieć jakiegoś dobrego płatnego vpsa, byle darmowe gówno zablokują ;)

Hahahahahahhaha kupiłem 2 raz VIP'a czyli 2x10 euro cebulaku bo pomyślałem że jednak wesprze ten zacny program BoL dobrego płatnego vps'a aha pozdrowienia kupisz za 5$ na shark'u i już możesz ddosować ...

Opublikowano

Hahahahahahhaha kupiłem 2 raz VIP'a czyli 2x10 euro cebulaku bo pomyślałem że jednak wesprze ten zacny program BoL dobrego płatnego vps'a aha pozdrowienia kupisz za 5$ na shark'u i już możesz ddosować ...

>cebulaku

Tak mówisz do swojej matki jak ci nie da kasy na bola?

Ja kupiłem już 7x vipa kurwa i mam zamiar dalej kupywać, bo mnie stać. PS. jak tam, dalej twoja rodzina ślini się na rolexy, bo ich nie stać nawet na zdjęcie?

Na sharku to sobie możesz kupić wpierdol, bo tamten vps to gówno. Nie dam się obrażać jakiejś cebuli, możecie mnie warnować, biorę to na klatę :)

poprawka.png

Opublikowano

>cebulaku

Tak mówisz do swojej matki jak ci nie da kasy na bola?

Ja kupiłem już 7x vipa kurwa i mam zamiar dalej kupywać, bo mnie stać. PS. jak tam, dalej twoja rodzina ślini się na rolexy, bo ich nie stać nawet na zdjęcie?

Na sharku to sobie możesz kupić wpierdol, bo tamten vps to gówno. Nie dam się obrażać jakiejś cebuli, możecie mnie warnować, biorę to na klatę :)

gówno mnie obchodzi ile go razy kupiłeś jebie mnie to tak jak twoja matka z takimi tekstami to idź do podstawówki gimbusie jebany :)

Opublikowano

@Grafiese

>kupiłem 2 raz VIP'a czyli 2x10 euro

Czyli mnie ma to kurwa obchodzić? Wypierdalaj ze swoimi mądrościami, bo jesteś kurwa gównem, czaisz?

Btw. dobra składnia 2/10

>jebie mnie to tak jak twoja matka

@AntyWarn

Można też poszukać i kupić P***drop, albo inny program, którego nazwy nie podam, bo mod się przyjebie. Oba są słabe, ale coś tam ponoć robią

poprawka.png

Opublikowano

gówno mnie obchodzi ile go razy kupiłeś jebie mnie to tak jak twoja matka z takimi tekstami to idź do podstawówki gimbusie jebany :)

Powiedział dorosły xDDDDDDDDDD

Czekam na warna od makina <3

@Edit

albo nie chce wartna

@av

potrzebujesz vps'a z łączem którego nie ma jeszcze w polsce, albo kolegów których nie masz ;/

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Oh, a tak swoją drogą, DDoS podchodzi pod przestępstwo. Także proponuję się wycofać ;>

Riot ma wyjebane na DoS'owanie jednej gry, dadzą Ci bana na konto i sprawa załatwiona.

Opublikowano

Riot ma wyjebane na DoS'owanie jednej gry, dadzą Ci bana na konto i sprawa załatwiona.

Co nie zmienia faktu, że takie akcje są wedle prawa ścigane, zależnie od  wielkości wykroczenia, z urzędu bądź cywilnie. 

Także jak jest się zjebanym 13 latkiem próbującym cos ugrać w ten sposób, to nie radzę, bo mogą być niemiłe konsekwencje ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...