Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gre polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie :P  Niebawem wyjeżdżam do cioci, gdzie nie będę miał internetu ani PC. Zabieram laptopa  i nie wiem  jaką gre pobrać/zainstalować SinglePlayer :) Polecicie coś dobrego :??  

Parametry :

Pamięć ram : 2 Gb

Procesor : AMD C- 50 Procesor,  MMX (2CPU) ~1.0 GHz 

Karta Graficzna:   AMD Radeon HD 6250 Graphics  

Laptop już trochę ma, ale coś pewnie pójdzie. ]

Za pomocne odpowiedzi daje +

Opublikowano

Jesli lubisz RPG to klasyka gatunku The Elder Scrolls Morrowind - pojdzie na najwyzszych. Do tego masz mody ewentualne na poprawienie grafiki itp. wystarczy wpisac w google - nexus morrowind.

Najlepsze gry sandbox ever - Gta San Andreas, Gta 3, Gta 2.

Opublikowano

gta 3, vice city, san andreas, jakieś call of duty, max payne, punisher, może jakiś stary colin. Na tej karcie troche starsze gry ci będą ładnie chodzić

Opublikowano

Dziękuję wszyskim za odpowiedźi i prosze o nowe propozycje :)  I pytanie mam :) Fifa 12 poleci na minimalnych chociaż ? Myślałem o Hitmanie rozgrzeszenie xD ale chyba musze sobie wybić  z głowy :)

Opublikowano

Dziękuję wszyskim za odpowiedźi i prosze o nowe propozycje :)  I pytanie mam :) Fifa 12 poleci na minimalnych chociaż ? Myślałem o Hitmanie rozgrzeszenie xD ale chyba musze sobie wybić  z głowy :)

procesor troche nie ten tego na fife 12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...