Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft (FPS)

mateussek09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem tkwi w FPS w Grze Minecraft przed zmianą płyty głównej oraz procka śmigało wszystko na 120 FPS .

Gdy zakupiłem płytę główną marki FoxConn i procka Pentium 4 CPU  o tankowaniu 3,0 GhZ fps zmalały to 13 ,

Sterowniki do karty graficznej posiadam najnowsze , java 7 Update 55 64 bit. Sytem Windows Ultimate 64 bit.

Ram : Good Ram 2 Gb i Kingston 512mb ( razem 2,5 GB) . Karta Grafiki : Radeon 4670 HD ddr 3 ( 1 GB ).

Dysk : SATA Baracuda 7200 - 320 GB

Reinstalka systemu też była ale z tej samej płyty i na taki sam system. Dysk dobrze sformatowany

Nigdy nie miałem , aż takich problemów w mc. Proszę o szybką odpowiedź . Z góry przepraszam za błędy ortograficzne .

post-729628-0-56185500-1401020586_thumb.png

Opublikowano

A powinna, bo pentium 4 to do muzem się nadaje. 2duo jeszcze sobie dobrze z minecraftem radzi.

graphic.png

Opublikowano

Twój stary procesor był lepszy, zmieniłeś go na gorszy :P

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Cep rzadko pada, trzeba było szukać winy w czymś innym. 

P4 jest nic nie warty. Wydajnościowo żenada (ja nie wiem, jak w ogóle można próbować na tym grać). 

Między tym cepem a C2D słowo "przepaść" to za mało. 

Opublikowano

Nie wiem jak mozna przy ulepszaniu komputera patrzec na stare modele procesorow. mogles juz kupic taki sam procesor, jak ci sie zepsul, wystarczylo napisac w tym dziale i by ci masa osób pomogła.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...