Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 1500 zł

Skipp3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam nowego komputera / laptopa . Mam do wydania 1500zł (równo) . System mam swój, więc pieniądze chcę przeznaczyć w 100% na sprzęt. Co poradzicie ? 

Opublikowano

Masz coś ze starego komputera?

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Moze troszke przekroczyc, masz jakąs nagrywarke albo cos innego ze starego kompa?

up@ Szybszy xD

Bo jeżeli będziesz miał napęd i dodasz 100zł to dam Ci wydajny zestaw :)

http://www.morele.net/inventory/info/rUZdrM/

Opublikowano

Moze troszke przekroczyc, masz jakąs nagrywarke albo cos innego ze starego kompa?

up@ Szybszy xD

I powiedz mi, po kiego ciąć po dysku, procesorze, obudowie i wszystkim innym dla 270X, skoro równie dobrze może brać 660/270, a w tym budżecie starczyłoby nawet 750Ti?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

up@ po procesorze nie ciałem lepszego nie wsadzisz w 1500zł :D

Opublikowano

Ze starego komputera mam nagrywarkę, tak więc spk ;). No czekam na te idealny zestaw bo widzę tutaj dyskusję grube są ^^

Opublikowano

up@ Szybszy xD

Pentium + Radeon r9 270x?

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=76077&s=77749&s=74018&s=85773&s=78260&s=80682&s=67056&s=15240

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

W jednym z zestawów nie ma dysku ;/ 
Czekam na ten idealny zestaw bo nie znam się nic a nic xD. Wypowiedzcie się 

Opublikowano

W tym cp udostępniłem nie ma tysku, gdyż został on stworzony na moje potrzeby. Ja posiadałem dysk Sata i nagrywarkę SATA,

Chciałem tylko pokazać @L0X0S K.O.M.P

że można dodać coś lepszego niż Pentiuma, np i5 ;]

Opublikowano

W tym cp udostępniłem nie ma tysku, gdyż został on stworzony na moje potrzeby. Ja posiadałem dysk Sata i nagrywarkę SATA,

Chciałem tylko pokazać @L0X0S K.O.M.P

że można dodać coś lepszego niż Pentiuma, np i5 ;]

Nie rozumiem o co ci chodzi -,- i autor nie ma dysku, wiec takie porównanie nie ma sensu

Pentium przejsciowo ...Potem sie wymieni :)

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi -,-

Pentium trochę nie pasuje do tej karty graficznej. Po prostu procek zdechnie w grach, a karta się będzie marnowała.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Radtorku to nie do ciebie :D

Opublikowano

Tak bo dałem cytuj wczesniej ale zobacz na date, spokojna twoja rozczochrana to nie było do ciebie :) Dobra bo warma dostane xD

Opublikowano

Autor na to : mówcie do mnie po ludzku xD. Chciałbym coś, na czym mógłbym pograć dłuższy czas bez większych wymian ;). Nie jestem jakimś maniakiem jeżeli chodzi o jakość, wystarczy mi odpalenie gry na średnich ustawieniach 
Tak serio to czekam na fajny zestaw, pod którym się wszyscy podpiszą, że jest ok - wtedy kupię (nie chcę wyebać pieniędzy wiedząc ze moglem miec cos lepszego xD )

Opublikowano

Autor na to : mówcie do mnie po ludzku xD. Chciałbym coś, na czym mógłbym pograć dłuższy czas bez większych wymian ;). Nie jestem jakimś maniakiem jeżeli chodzi o jakość, wystarczy mi odpalenie gry na średnich ustawieniach 

Tak serio to czekam na fajny zestaw, pod którym się wszyscy podpiszą, że jest ok - wtedy kupię (nie chcę wyebać pieniędzy wiedząc ze moglem miec cos lepszego xD )

Dałem Ci już zestaw.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano
Opublikowano

@up

2 stówki to przekroczony budżet i to sporo zwłaszcza w niskim budżecie, ale w Watch Dogs pogra sobie bez problemu, ja na miejsu autora dozbierałbym i kupił właśnie ten zestaw.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...