Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za napisanie HP ;C

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, można się jakoś odwołać od takiego bana na perma? Bo niestety, napisałem ile ktoś miał HP z zombi, i bana dostałem, wiem za co bo sprawdzałem, to już było około 2 lata temu, moge sie odwołać? Prosze o szybką odpowiedz, jezeli tak, prosze o linki potrzebne do tego.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@up Miałem przerwe od w ogóle kompa, nie dawno chciałem wbić na combata, lecz ban. Dowiedziałem sie o banie za napisanie HP, i stąd pytanie, czy moge sie odwołać

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

ja takiego przypadku nie spotkałem więc musisz poczekać może ktoś ci pomoże bo szczerze to nie wiem :-(

ale próbuj sie odwołać to nic nie szkodzi ale skoro tyle czasu nie grałeś a wiesz wogóle na jakiej poczcie zakładałeś konto bo to bedzie potrzebne do zmiany hasła gdybyś je odzyskał

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

@up No dobrze, chociaż dzięki za odpowiedz. A tak btw. Nigdy nie używałem na tym koncie programów niedozwolonych ( hacki boty itp ) zawsze grałem na czysto, tylko ten jeden raz, napisałem te HP ponieważ chciałem żeby sie szybko konczyło.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Czy jest możliwe by mi usuneli konto ? Gdyż gdy wlazłem na konto zbanowane, nie ma postaci ( na stronie ) Na rankingu też, co się dzieje?! 

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Pewno usunęli. Czego oczekujesz? Nie czytałem żadnych zasad albo i czytałem i nie pamiętam dot. banów, ale ja jak raz dostałem że "ban do 2036 roku" to po roku czasu od bana konta już nie było:)

Zrób nowe konto i graj. Na unbana nie masz szans, bo konta już nawet nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...