Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Key Generator Promo Cod

Peter1350

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym dowiedzieć się jak się robi Key Generator do promo codów warrocka i właśnie proszę was zebyście dali jakiś poradnik jak zrobić Key Generator do promo codów warrocka oprócz tego http://www.mpcforum....or-promo-codow/ bo tam oszukują oczywiście będzie 5 i + pozdro i z góry dziękuje

Opublikowano

jka na youtube masz code generato

i masz się zalogować

wpisujesz LOGIN / HASŁO

i masz po acc ..

to jest oszukane ..

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

ej nie ma czegos takiego jak jakikolwiek generator promo premek czy bog wie czego tam

jak tam bedziesz wchodzic to najczesciej bedizesz mial po koncie bo oszukuja i konta kradna

nie radze no chyba ze na wlasna odpowiedialnosc lub glupote

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Na youtube był program: 3500 promo free generator aw50f, niby wszystkie komentarze pod filmem były pozytywne, pisali" thx" - a te konta na yt zostały utworzone tylko po to aby nawypisywać pozytywne komentarze i oszukać oglądającego. Podobno ponad 700 osób następnego dnia miało problemy z zalogowaniem.

Jak myślisz dlaczego ;)

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

nie wchodiz na takie gówna jak szukasz to program musi być np : ja znalazłem ostatnio key generator do kluczy steam

To jakbyś mógł to bym prosił o taki, bo już trochę szukam i nic niema - moje GG 12423620

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...