Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spieprzyłem jednorazową płytę CD, da się coś zrobić?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dziś kupiłem sobie CD-R w celu nagrania kilkunastu piosenek na oryginalny prezent dla rodziców :> niestety, kiedy płyta zaczęła się wypalać (dokładniej; nagrała się 1/20 pierwszej piosenki), zauważyłem że utwory są pomieszane i jak debil anulowałem nagrywanie... Teraz ta płyta wykrywa się jako CD-Audio, 0/0 bajtów. Czy istnieje możliwość ponownego wgrania na nią piosenek? Technicznie powinna być pusta, bo wgrała się tylko 1/20 pierwszej piosenki, więc może da się jakoś te utworki do niej dograć?

Płyta NIE JEST WIELOKROTNA 

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dograć zawsze możesz, tylko powodzenia z płytą CD, za dużo piosenek nie nagrasz.

Dopóki płyta nie jest całkowicie zapełniona, to można dogrywać.

436951440626370320491.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Z tego co pamiętam jeżeli nie zakończyłeś/zamknąłeś/sfinalizowałeś sesji na płycie, to możesz coś dograć. Ale w przypadku anulowania podczas nagrywania, płyta nadaje się już do kosza.

Opublikowano

nie może nic zrobić poza zrobieniem zabawki dla kota albo puszczeniu sobie płytki przez okno i oglądnięciu jak spada 

większość programów zaczyna od zapisu zawartości płyty ( taki jakby spis treści, listing plików, ich rozmiary i położenie na dysku CD  ) , dalsze wykorzystanie płytki jest więc niemożliwe. nawet jak zamknie płytę odczyta tylko cześć danych już zapisanych a reszta będzie powodowała błędy czy wieszanie się nawet napędu albo systemu

pozostaje spacerek do sklepu i kupić nową

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...