Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz bardziej ogarnięty niż silver ;_;?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Jaki jest poziom w grze u was? Bo u mnie troche tragedia ;/ A oto następujące pytania
Jaką mają farme? U mnie w 30min ludzie maja po 80 ;_;
Piszą lub pingują ss? Niet
Flamuja? Dużo ;/
Trolluja? U mnie dużo (afk, feed, trollpick)
Fokusują supporty tanki?

Jak oceniacie farme zedem? 
http://www.lolking.net/summoner/eune/36098429#matches

Jeszcze ma ktos niepotrzebne  konto gold?(na dwie trzy gry) chce sprawdzic czy jest inny poziom niż w silverze (jeśli o konta nie mozna prosic niech napisze mod to usune te pytanie)

Opublikowano

1. Farmią różnie ale na pewno lepiej niż enemy team

2. Tak

3. Zależy czy jest ktoś kto ma w nicku PL

4. Raz na cztery mecze, lecz niektóre da się wygrać

5. Zawsze przed tf'em pisze im kogo mają zdjąć pierwszego.

jp8p35.png
Specjalista
Opublikowano

Dziwko proszę, poczekaj na platynę. Ale zgadzam się, Brąz > Sivler, Gold, Plat, tam po prostu ludzie grają, bo chcą się wybić, na wyższych dywizjach mają się za chuj wie kogo, i tylko flamują.

Co druga osoba wyzywa ci matke a co druga feeduje jak tu grac? ;o

Opublikowano

Witam.

Jaki jest poziom w grze u was? Bo u mnie troche tragedia ;/ A oto następujące pytania

Jaką mają farme? U mnie w 30min ludzie maja po 80 ;_;

Piszą lub pingują ss? Niet

Flamuja? Dużo ;/

Trolluja? U mnie dużo (afk, feed, trollpick)

Fokusują supporty tanki?

Jeszcze ma ktos konto gold?(na dwie trzy gry) chce sprawdzic czy jest inny poziom niż w silverze (jeśli o konta nie mozna prosic niech napisze mod to usune te pytanie)

Nie dam Ci konta, bo tak nie robię ale Ci powiem, że gold to większy burdel niż Silver.

Flame, każdy ma się za boga, 40% to wyboostowani ludzie, trollują, feedują i tak co mecz.

W Silverze I jeszcze ludzie chcieli wygrywać a teraz  w goldzie  zabierzesz dzieciakowi blue to idzie na afka ;)

Ciesz się, że jesteś w Silverze. Szczere słowa ode mnie xD

Specjalista
Opublikowano

Nie dam Ci konta, bo tak nie robię ale Ci powiem, że gold to większy burdel niż Silver.

Flame, każdy ma się za boga, 40% to wyboostowani ludzie, trollują, feedują i tak co mecz.

W Silverze I jeszcze ludzie chcieli wygrywać a teraz  w goldzie  zabierzesz dzieciakowi blue to idzie na afka ;)

Wiesz ja mysle czy to brązu nie spasc tam piszą ss i nie spinają dupy jak masz 0/1, ludzie ci rodzicow nie chcą zabic itp. ;D Gralem dzisiaj to Diana przegrala z katą, lub inny mecz kiedy diana miałą 12lv  ja 18 ;_; (nie afczyła)

Specjalista
Opublikowano

Ogólnie do brązu boostów nikt nie kupuje dlatego mało tam bobów. Ignoruj tych ludzi i rób swoje. W końcu zaczniesz wygrywać ;).

To wyglada tak http://www.lolking.net/summoner/eune/36098429#matches Głownie ja coś robie bo lepiej fokusowac Trundle niż Vaynie ;) Najczęsciej wygram linie ale team juz średnio ;/ Wiem że bogiem nie jestem popelniam błędy ( gra riven i jarvanem) Np: diana w moim teamie ma 12lv ja 18 To ona dużo nie zrobi ;/  Ale sie przynajmniej na błędach ucze, żeby nie ufac ludziom w brąz-zloto : D

Opublikowano

Tak to jest w diamencie zabierzesz komus killa i do tego jeszcze napisze sry to odrazu dc lub stoi na respie i wypisuje cala gre

Specjalista
Opublikowano

Tak to jest w diamencie zabierzesz komus killa i do tego jeszcze napisze sry to odrazu dc lub stoi na respie i wypisuje cala gre

To tak samo jak w silverze ;D U mnie gościu raz poszedł w afka bo nie kupilem trinketa ;D

Opublikowano

W diamencie większość już ma wyjebane na to czy wygra czy nie.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Brąz > Silver niestety SIlver to prawie niezniszczalna bariera do golda ;C

Gunwo prawda. Łatwo z tego wyjść. Graj swoje i mutuj wszystkich to współczynnik wygranych wyjdzie ponad przegrane bo to flame i reszta niszczy gry. Wsytarczy dobre zgranie z teamem a im rzadziej wdajesz się w dyskusję z bobem tym lepiej.

Specjalista
Opublikowano

Gunwo prawda. Łatwo z tego wyjść. Graj swoje i mutuj wszystkich to współczynnik wygranych wyjdzie ponad przegrane bo to flame i reszta niszczy gry. Wsytarczy dobre zgranie z teamem a im rzadziej wdajesz się w dyskusję z bobem tym lepiej.

Troche w tym malo prawdy grając na topie np: Bot wygląda tak 

Twitch: Voli jestes zerem gdzie sa wardy?

Voli: Spier***

I tak calą gre :) To potem wychodzi z tego jedna wielka porażka bo jeden pójdzie w afka a drugi nafeeduje żeby fajnie bylo... Juz się nie dziwie czemu ludzie hejtuja osoby z PL w nicku

Opublikowano

Szczerze to bardzo dobrze, że poszedł afk jak zabrałeś mu buffa, oby więcej takich ludzi w twoich team'ach ;)

Opublikowano

Szczerze to bardzo dobrze, że poszedł afk jak zabrałeś mu buffa, oby więcej takich ludzi w twoich team'ach ;)

No to widać, że to Ty jesteś takim typowym rakiem, który tak robi.

Buffy są junglera i przed późnym midgame / wczesnym lategame mają się Ciebie pytać czy mogą je wziąć.

Nie zamierzam oddawać blue typowi, który ma 2:6 bo zaraz straci.

Blue/Red są własnością junglera, on decyduje czy je komuś da czy nie. Deal with it

Jak adc potrzebuje farmy to ja się junglerem nie wpierdalam na bota i sobie farmię, od tego mam jungle.

Specjalista
Opublikowano

No to widać, że to Ty jesteś takim typowym rakiem, który tak robi.

Buffy są junglera i przed późnym midgame / wczesnym lategame mają się Ciebie pytać czy mogą je wziąć.

Nie zamierzam oddawać blue typowi, który ma 2:6 bo zaraz straci.

Blue/Red są własnością junglera, on decyduje czy je komuś da czy nie. Deal with it

Jak adc potrzebuje farmy to ja się junglerem nie wpierdalam na bota i sobie farmię, od tego mam jungle.

Czemu takich junglerow nie ma w silverze? ;D Z 10 na 5 meczy Jungle wyglada tak że wbija na ganka, to zginie albo zjebie i weźmie farme adc ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...