Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Przeszukałem całe forum i nie znalazłem takiego tematu. Wiec do rzeczy :) Jak zrobić aby wyszukało mi ikonke i klikneło na nią ? Np. chcialbym aby kliknelo mi na ikonke metina niezaleznie gdzie sie ona znajduje. Na forum jest poradnik image search. Wszystko pieknie, wycinam sobie ikonke ale nie wiem czemu klika tylko na ikonke gdzie znajdowałą sie "oryginalnie" a gdy juz ja ustawie w inne miejsce to nie klika :( Nie wiem, moze jest jakis programik co zamienia wyglad ikonki na bmp czy cos. Prosze o pomoc

Opublikowano

a komenda RUN Ci nie wystarczy? ;)

po co klikac w skroty ^^

@EDIT

Pare sekund spoznienia ;P

Opublikowano

Czyli RUN("nazwa.exe") ? czy jak ? xD Sorki ale nigdzie nie moge w poradnikach znalesc tej komendy a Wy tak blyskawicznie odpowiadacie :) Leca + :)

@edit BrutalMt2 Official Louncher by Gabbo

Ok wpisałem Run("notepad") i notatnik sie ładnie otwiera. Ale chciałbym otworzyc metina (plik priva) który ma nazwe BrutalMt2 Official Louncher by Gabbo i jest wrzucony w folderze z metkiem. Więc pisze : Run("BrutalMt2 Official Louncher by Gabbo") ale nic sie nie otwiera. Równiez jak dodam koncówke .exe nic sie nie dzieje :( Co mam zrobić ? Podac sciezke do pliku ? Pomocy xD

Ps. niedlugo wrzuce co zmajstrowalem :)

Opublikowano

Odswiezam i dochodza nowe pytania. Zrobiłem taka wysuwana liste. Jak teraz zrobic ze gdy zaznacze któras z opcji wykona mi dana funkcje ? I 2 pytanko. Jak zrobić aby 2 lub 3 listy "wspólpracowały" ze soba ? tzn. ze gdy w jednej mam zaznaczone LOL to myszka leci mi ikonke np. metina i w 2 wysuwanej liscie ustawie LOL to mi poleci w inne, ustalone miejsce. A gdy np ustawie w 1 liscie LOL to poleci mi w to 1 miejsce co wyzej ale w 2 liscie zaznacze LOL2 i juz poleci w inne ustalone miejsce itd. ? :) Prosze o szybka odp. :P

Opublikowano

Dziekuje za kod, ale z tym odpalaniem mam dalej błąd :( Wyskakuje mi taki błąd : FATAL ERROR!! Python Library file not exist. Dodam ze jak normalnie otwieram ten programik wszystko chodzi pieknie :( Gdzie robie błąd ? Oto kod który wpisuje :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Dziekuje za kod, ale z tym odpalaniem mam dalej błąd :( Wyskakuje mi taki błąd : FATAL ERROR!! Python Library file not exist. Dodam ze jak normalnie otwieram ten programik wszystko chodzi pieknie :( Gdzie robie błąd ? Oto kod który wpisuje :

Sprobuj

Opublikowano

Chłopie, jestes wielki !!! Wszystko działa jak nalezy :D Ostatnie pytanie i mozna zamknac :) Zeby odpalilo mi polskiego metka PL to musze dodac "metin2client.bin" tak ? :) Sorki ale nie moge tego sprawdzic bo w ogole nie moge odpalic metka PL nie wiem czemu :( Nie patchuje mi sie do konca :( Moze ktos wie jak to naprawic ? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...