Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Irelia

RionKillIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytanek odnośnie tej postaci.

1. Czy warto ją masterować?

2. Da radę na mid'zie/top'ie na wyższym elo?

3. Build

4. Specjalizacje pod CDR czy szybkość ataku? Wiem, że ma duży sustain na linii z W, ale nie wiem czy bardziej nie opłaca się CDR pod Q.

Podobna postać do Jax'a, wiem że ma duży dmg, ale mało nią gram. AD Bruiser, który potrafi w TF'ie zabić ADC i APC + zadać jeszcze trochę DMG innemu championowi, jednak nie jestem pewny, czy sprawdzi się w tej mecie, na moim poziomie mało nią grają i oglądając stream'y rzadko ją widzę, ale chcę znać waszą opinię na temat, czy ją masterować (Vayne - main).

h6IduA1.png

Opublikowano

1. Wszystko zależy od własnych upodobań jednak moim zdaniem obecnie są mocniejsze alternatywy.

2. Jest bardzo nie standardowym rozwiązaniem więc często może wygrać poprzez aspekt zaskoczenia.

3. Botrk, trinitry, omen, reszta tank sytuacyjnie

4. Normalne runy pod ad, armor, armor pene. i mr resist najlepiej się sprawdzają.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jest dobrym championem, jest w mecie. Jest tylko pod topa robiona. (nie widziałem jej na midzie). build to taki jak na Jaxa. Jest dobra w walkach jeden na jeden i ma ładny DMG i stuna, i gapclosera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...