Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gildia plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje dobrego i sprawdzonego pluginu/skryptu do gildii typu ...Openguild lub iclans  .... moje poszukiwania staneły gdyż nie znalazłem odpowiedniego (1.7.2 wersja ) ip xxx  moze ktos wbije jako technik i to ogarnie :*

Opublikowano

Jestem na twoim serwerze żle skonfiguowaleś opengiuld mam już go skonfiguowanego ale te informacije ci nie pomogą. Jezeli chcesz jakiś inny plugin choć sządze że ten który masz jest dovry tylko trzeba go dobrze skonfigurować.

Oto plugin:

http://www.mpcforum.pl/topic/979457-dlautorskiplugin-na-gildie161gildie-za-itemkiby-fush/ -  to jest polska wersija pluginu fractions zobacz sobie.

P.s Mój nick z gry: Willems

Opublikowano

Jestem na twoim serwerze żle skonfiguowaleś opengiuld mam już go skonfiguowanego ale te informacije ci nie pomogą. Jezeli chcesz jakiś inny plugin choć sządze że ten który masz jest dovry tylko trzeba go dobrze skonfigurować.

Oto plugin:

http://www.mpcforum.pl/topic/979457-dlautorskiplugin-na-gildie161gildie-za-itemkiby-fush/ -  to jest polska wersija pluginu fractions zobacz sobie.

P.s Mój nick z gry: Willems

Gildie by fush nie nadają się na serwer. Już prędzej radzę zainstalować plugin by Fusherka, który jest bardziej ogarnięty.

Opublikowano

Gildie by fush nie nadają się na serwer. Już prędzej radzę zainstalować plugin by Fusherka, który jest bardziej ogarnięty.

Racija by fushu jest bardzo zbugowana z powodu niedokończenia plugin np: niedokończenia komedy /gildia dom i /gildia ustawdom więc fakt twoja propozycija jest dobra.

Opublikowano

Więc tak mogę ci pomóc to zrobic pisze na skype jak coś albo ty na pw pisz mój skype mt2ojojo dodaj mnie jak chcesz.

Nie wiem czy warto 

Opublikowano

@up Czemu niby tak myślisz?

Już nic miałem coś innego napisać sorry powodzenia Rosek przy skrypcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...