Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem Ryze to the chellenger i co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem "Ryze to the chellenger", dostałem juz wiadomość z treścią "Processed" ale nie wiem co dalej bo jeszcze mi nie działa.

Tu jest krótki tekst z instytucją. Powie mi ktoś kto bardziej zna angielski niż google tlumacz (ja niestety jestem niemiecko jezyczny angielskiego sie nie uczyłem) co mam zrobić dalej?

Q: What if I already bought it?
A: 
You should be activated upon release. However, there was a file corruption and we lost about 20 usernames of people that paid. We still have all their payment information, but those people will need to PM after release if the script is not working for them. They will need to tell me the paypal email they used and of course their username. Failure to follow these instructions EXACTLY will delay your order.

Q: How can I get it?

A: Once you have paid and sent the PM to Broland he will respond with "Processed". Once you receive that just wait till you see "users pushed" in the thread (usually about 20-30min). You wont be able to use the scripts till users are pushed. REMEMBER that processed doesnt mean pushed. It just means you are in the next batch of users to be pushed. During the first few days of releases users are pushed usually every couple of hours. After that there will be a Morning (GMT-6) and usually an Evening (GMT - 6) push. Evening pushes are only done if we have more than 5 users to push.

As with all Dekland scripts it's autoupdated. However sometimes the BoL upload process glitches out and says you need to reload constantly. If you get that, come get the file from here again. Name the file EXACTLY "RTTCRelease.lua"

strona skryptu http://botoflegends.com/forum/topic/9909-script-paid-ryze-to-the-challenger/

Opublikowano

Ty kupiłeś a ja mam go za free :P (crack) teraz powinieneś czekać aż ci go zaktualizują do swojego "key'a" do 30 minut to trwa jeżeli coś się nie powiedzie piszesz do niego na pm

Opublikowano

@up co ty pierdolisz za przeproszeniem?

Jeżeli chodzi o tych pedałów z forum bola to im to przy chuju lata...

Opublikowano

Za cracki mozna bana perma na BotOfLegends wyłapać więc lepiej się tym nie chwalić :)

To teraz mam z ciebie "beke" nigdy nie dostaniesz bana od tych noobów z BoL'a mam w cholerę tego gówna i nie dostałem nic ... a to że jestem mądrzejszy i załatwiłem sobie crack'a a ty pewnie zabuliłeś :D I jak przyszedł ci ten RTTC ???

Opublikowano

Pobierz sobie RTTC i poczekaj na aktywacje :)

Btw. Ten skrypt jest taki sam jak Legendary ryze, ale who cares....

Ciekawe stwierdzenie, że non vipowski skrypt jest lepszy od vipa

@up

srak.

@topic

czekasz na aktywacje od brolanda

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...