Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z obrazem

xFiFix

Pytanie

Opublikowano

Witam, otóż od dzisiaj (24.05) zaczęły się moje przygody z grafiką. Grając w terraria niespodziewanie wyrzuciło mnie do pulpitu. Nic nie mogłem zrobić, nic kliknąć, nic ruszyć. Komputer się zrestartował, więc pomyślałem sobie że zwykły restart systemu wystarczy. Otóż po uruchomieniu komputera zaraz po przejściu z komunikatu Zapraszamy na pulpit ekran gaśnie i wyświetla się od nowa, nic nie można zrobić czy kliknąć.Tak się dzieje przez następne 30 sekund, po czym komputer włącza się od nowa, z opcjami wyboru jak uruchomić system, czy w trybie awaryjnym itd. Po wejściu w tryb awaryjny wszystko działa, więc nie sądzę że wina leży po stronie komputera.Wirusa też nie mam, skanowałem 3 razy.Pomyślałem że tu chodzi o sterowniki czy o samą kartę, więc przeinstalowałem sterowniki. Moja karta graficzna to NVIDIA GTX460, system to Win 7 Ultimate x64,a stery mam najnowsze. Wracając, po przeinstalowaniu nic \się nie zmienia, a system działa tylko bez sterowników. Pytanie: Czy coś mi się stało z kartą graficzną? Czy mam coś nie tak z nią, mogła się spalić, mam kupić nową, jak postąpić?

23kawee.png   
Remember me, for centuries~

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...