Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wypróbować tego BoL'a i czy gdybym używał go na nowym koncie (np z 1lv) i gdybym dostal bana to na wszystkie konta (wraz z głownym) czy tylko to konto na ktorym uzywalo sie BoLa?

carv2.jpg

Opublikowano

Jak masz zamiar przetestować to nie masz vipa więc nie masz exploitów więc jeśli nie jesteś na tyle głupi żeby wysłać riotowi ss'a z odpalonym BoL'em to nie masz prawa dostać bana. A nawet jakbyś w niewyjaśnionych okolicznościach dostał bana to tylko na konto.

Opublikowano

Exploity to "takie wykorzystywanie bugów/niedociągnięć" przykładowo castowanie spelli targetowych z pleców, stackowanie pasywów na cassio bez używania spelli (jakby się zagłębić to używasz spelli ale nie tracisz many i nie schodzi coldown)

Opublikowano

Aha od razu napiszę bo skoro jesteś nowym użytkownikiem to za 20min powstanie założony przez ciebie temata "BoL niedział1!11!". Dla free userów będziesz mógł się pobawić dopiero od 26.05

Opublikowano

@up Wiem słyszałem !!!!!11111 xD

Dzięki za info, (castowanie spelli z pleców cassio - brzmi znajomo ;p)

carv2.jpg

Opublikowano

@up Wiem słyszałem !!!!!11111 xD

Dzięki za info, (castowanie spelli z pleców cassio - brzmi znajomo ;p)

Wieszak nuub xD. Zresztą pan thenitrozyniak nadal napierdala na bolu stwierdzić to można po jego most played champach + on jest zerem co widać po historii, że na bolu przegrywa linię. Nawet jego "pro" Jinx nie zmyli mnie bo MMA i jazda kery w chuj.

Opublikowano

Taaaa.. riot czuwa, i to bardzo mocno. Jeżeli dostaną jakiegoś buga to rzuca się ok 10 techników :), Oczywiście jezeli cie moderator / Technik złapią na bolu To zależy od Tej osoby może ci wlepić banika na jedno konto lub też na inne , to zależy tylko od niego .. Oczywiście boty są zabronione. Co dopiero Explolity.. od nich masz już perma. 

Opublikowano

Jeżeli dostaną jakiegoś buga to rzuca się ok 10 techników :)

Dostaną super śmieszną paczkę z exploitem XDD

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, czy bede mogl uzywac tych skryptow bez VIP'a (i czy sa one darmowe), a takze czy np taki autosmite jest wykrywalny?

carv2.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, czy bede mogl uzywac tych skryptow bez VIP'a (i czy sa one darmowe), a takze czy np taki autosmite jest wykrywalny?

Nie, nie możesz wykorzystywać większości exploitów bez vipa. Niektóre skrypty są płatne oddzielnie, inne darmowe dla vipów. Żaden skrypt nie jest wykrywalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...