Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmmm ..

habababa15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem na pomysł i chciałbym wiedzieć co wy o tym myślicie i czy by to przeszło ;)

Kolega zaczyna właśnie gre (poczatkujacy), na tym evencie pomogłem mu zamienic sporo dusz na sporo 60f ;) Jest poczatkujacym tak jak wczesniej napisalem i tak pomyslalem ze bardziej mu by sie teraz przydaly armaty admiralskie niz 60f ;) I jak by tak napisać do bigpoint o zamiane 60f za taka sama liczbe armat admiralskich :D 

Moim zdaniem powinni na to pójść bo 60f robi sie z admiralek czyli wychdzi na to ze admiralskie dla nich sa slabsze ale dla gracza poczatkujacego  sa w sam raz ( dodatkowa wieksza salwa do bota , pe i pd ) 

Prosze o wasze wypowiedzi na ten temat i co o tym myslicie ;)

Opublikowano

na forum sf jest tyle pomysłow graczy na rozne mechanizmy, zmiany czy dodatki do gry ze mala bania :D. Zaden z nich nie zostal zrealizowany przez bp chociaz popieralo go wielu graczy (czasami w setkach). A ty myslisz ze napiszesz do bp i zaraz cos zmienia :P . Ogolnie pomysl spoko. Nazywaj tematy w bardziej wyszukany sposob. Nie kazdy kliknie na hmmm :D

Opublikowano

Ogólnie nie napisalem ze to pomyśl który chce przedstawic bp ;D Tylko czy zgodza sie na wymiane armatek kolegi ;D bo nie wiem czy jest sens pisania do bp ale moze dzisiaj napisze ;D i moze zamienia armatki ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...