Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam działających modeli - potworów, map oraz EQ na Ravia.eu

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mógłby mi ktoś podesłać działające pliki do Ravii z modelami? Chodzi mi o zmianę nazwy i wyglądu potworów na takie jakie są na Ravii (bo mam angielskie nazwy i troszkę zmieniony wygląd), żeby było widać w całości wszystkie mapy, bo np. lochy pająków do końca się nie generują oraz, aby na mojej postaci było widać zbroję (w tym przypadku niebiańską zbroję), bo postać jest cała biała.

Wrzucałem modele z plików ravii które posiadam do folderów metina (PL'a), ale zadziałała zmiana ikon (że widzę itemy jakie mam w eq, bo też był problem z tym na początku). Reszta nie działa, albo coś źle robię.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

raczej nikt ci nie pomoże założyłem dziesiątki takich tematów i także nie uzyskałem odpowiedzi może wiesz co zrobić by było widać kd na modzie ?

Opublikowano

raczej nikt ci nie pomoże założyłem dziesiątki takich tematów i także nie uzyskałem odpowiedzi może wiesz co zrobić by było widać kd na modzie ?

kamienie duszy? Tzn u mnie widać normalnie itemy w eq, tylko oprócz jednego kd+5 (chyba tego od obrony). W ogóle zamiast jego nazwy pokazuje mi tam "type=22..." coś takiego.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

no u mnie akurat kamieni dusz nie widać na ravi to się chyba nazywa np wzmocniony kamień sury czy jakoś tak i pisze że jest to w eq ale jest nie widzialne i nie mogę tego nawet wywalic :D

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...