Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość pobierania spada do 0 KBps

mjodzioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Pobierając najnowszego patcha prędkość spada mi do 0 i nie mogę pobrać tego piepszonego pozostałego 1mb... Miałem ten problem wcześniej, lecz kumpel mi zrzucił lola na penka i mi działało.. A teraz mamy ten sam problem i... A osobiście nie pobiore od nowa bo mam za słaby internet ( 1mb). Repair, zmiana języka i regionu nie działa. Jakieś pomysły? ;)

8657b4a356be2.png

925a1e7c2a54a.png

Opublikowano

Pisze niby, że zostało 20 minut do pobrania przy prędkości 0KBps, lecz po dwudziestu minutach czas się zeruje i znowu 20 minut zostaje :) repair nie działa, otwarcie jako admin również

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam to samo. Rozwiązania szukam już niemal rok. Jedynym rozwiązaniem jest zgranie lola od kolegi. Problem leży najprawdopodobniej u dostawcy internetu ponieważ i na komputerze i na laptopie, i na win xp, vista, 7 ,8, 8.1 mam ten problem. I na wifi i przez bezpośrednie połączenie mam to samo. 

Opublikowano

Mi spada też do 0KBps ale po chwili znowu wraca do normy, nie wiem czemu tak się dzieje ale skoro pobiera nawet na tym 0KBps to nie widzę problemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no mi niestety spada do 0 i nie powraca muszę resetować i włączać od nowa i dopiero prędkość jest normalna ale za chwilę zaczyna spadać do 0 i tak w kółko...

Opublikowano

no mi niestety spada do 0 i nie powraca muszę resetować i włączać od nowa i dopiero prędkość jest normalna ale za chwilę zaczyna spadać do 0 i tak w kółko...

jesli sie nie myle to jak spadnie do 0 zaczyna sie instalowanie plikow gry a jak sie skonczy to wraca do normy

Opublikowano

Boże informatycy wszędzie :) Polecam w lancherze masz zębatke obok X i przycisku "minimalizacji" kliknij w to i odznacz opcje Perr to Perr.  Daj znać :)

6794e7898_rrsxrah.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

sorry za odkop ale mam ten sam problem. nic nie pomaga odznaczenie opcji p2p, reinstalacja, naprawa, itp itd nie mogę wcale zaktualizować gry wcześniej jak stawał wystarczyło że wyłączę i włączę i od tego momentu pobierało co skończyło +/- 100mb a teraz 2gb od początku i ciągle i ciągle nic to nie daje.

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...