Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Essentials Sings PersmissionEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy!!! Mam problem w dodaniu persmisji aby tabliczki wykonywaly  warp sell enchant itd. wszystko jest odblokowane a w persmissionEx sa persmisje np. essentials.sings.use.warp Ale i tak nie dziala aby korzystac np. z warp na tabliczce gracz Musi posiadać op jak dodć tą persmisje aby działało?

Opublikowano

Ja zawsze to odblokowywałem tylko w essentials i /reload . Zawsze mi to działało bo w essentials też masz prawa gracza ;p 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Odblokuj w essentials daną funkcje tabliczki i dodaj takie uprawnienie do gracza "essentials.signs.use.*" - mi to działa :D

Pomogłem? Daj Like'a! Dzięki! :D

Opublikowano

hmm 

Odblokuj w essentials daną funkcje tabliczki i dodaj takie uprawnienie do gracza "essentials.signs.use.*" - mi to działa :D

ja wpisywalem np. 'essentials.sings.use.warp. ale hmmm sprobuje tak....chociaz watpie ze bedzie dzialac...

NIE DZIALA!

Ale hmm jest jeszcze jeden szczegol gdy gracz naciska na tabliczke nie pisze zadna informacja ale u racza z op jest zwyczajnie wykonywana komenda...

OK PROBLEM WYJASNIONY!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...