Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monastyrs START GODZINA 18.30 24.05.2014 ZAPRASZAM [Dedyk] [Easy]

sumenato

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"pordro "

"pozdro" jezeli juz.

"poczatki zawsze trudne" hahahha :) jak na poczatku masz malo osob to potem nie licz ze bedziesz mial nie wiadomo ile.

widze ze ss tez potrafisz robic, bardzo profesjonalnie.

Opublikowano

dobra nie ma co serwera oceniać po prezentacji zaraz wbije  zobaczę jak  leci exp na  niskich lvl kasa itd  , dopiero będzie co oceniać a nie jak  neo-child  pisze że słabe ...  a nawet nie  wszedł do  gry  

ja mam  jeszcze pytanie jak  ktoś  pierwszy wbije  105 lvl to  automatycznie zostaje zwiększone do 250  czy wy dacie takiego upka ?? 

to nie prościej od razu  dodać te itemki i 250 lvl ? 

Opublikowano

exp w miare szybko, kasa jak na PL lecz troszke szybciej mozna powiedzieć jakies 5x mam zwiększone

bo w sklepach jest wszystko tanio

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Chciałem wejść i zobaczyć co i jak. Klienta pobrałem, ale nie mogę założyć konta, bo oczywiście strona na darmowym hostingu i przekroczono limit CPU...

@sumenato

Piszesz, że wykupisz stronę na PL hostingu i zrobisz przelew w poniedziałek. Moim zdaniem w poniedziałek powinieneś więc otworzyć ten serwer, bo co z tego, że stoi jak ludzie nie mogą stworzyć kont. Przez to mało ludzi masz na starcie i mniej będzie potem, bo ludzie nie lubią grać na opustoszałych serwerach i wybiorą konkurencję...

@Edit

Poza tym ogarnij trochę swoją pisownię, bo piszesz bez ładu i składu. Chwilami ciężko zrozumieć co masz na myśli...

Novum.png

Opublikowano

Twoje zdanie jest pozbawione sensu.

Nie podoba mi sie i wyrazam swoje zdanie bo zyjemy w kraju demokratycznym :)

Kazdy tak robi ss ? :O dziwne.

Opublikowano

zajebiście, że stronka nie działa ;_;

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Twoje zdanie jest pozbawione sensu.

Nie podoba mi sie i wyrazam swoje zdanie bo zyjemy w kraju demokratycznym :)

Kazdy tak robi ss ? :O dziwne.

Co ma wyrażenie własnego zdania do kraju demokratycznego?

Jest tu jakieś głosowanie czy możesz wyrazić zdanie?

Najlepsze jest to że ciut wyżej pouczałeś kogoś innego o tym co ma sens, a co nie.

To forum chyba już mnie niczym nie zdziwi.

Serwer jako 4fun do pvp jest dobry, to że nie będzie długo stał jest wiadome, ale gość władował w to swój czas, czy pieniądze nie wiem, lecz widzę że robi to dla własnej satysfakcji i zabawy, no i przynajmniej nie otwiera ItemShopu który potem "zawinie" więc jest w porządku. Osobiście takich ludzi cenię o wiele bardziej, niż tych typu Restynid.

No i na koniec trzeba podkreślić że zmienił prezentację dlatego że poprzednią hejtowaliście.

Szkoda tylko że gdy prezentacja była brzydka, pisał o tym każdy, gdy już ją zmienił 0 pochwały, ani dobrego słowa.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wbiłem na tym serwerze 77 poziom i powiem tyle jak by nie ox za które dostało sie ngrody typu tarcza od 41 +9 czy jakieś akcysoria od 54+9 oraz yang to myśle że zdobycie eq na tym serwerze bynajmniej to czego nie ma w npc jest cięższe od PL

( nawet nie ma itemów od 1 poziomu +0 typu buty branza tarcza itp )

Opublikowano

zgadzam sie  nawet na hadrach pirv  dają  eq  +0 do sklepu albo na start ... 

serwer  był by fajny ale  troszkę poprawek  muszą  nanieść 

Opublikowano

Przydały by się nowe mapki i dungeony, bo tak troche nudno moze byc. Jest jakas nowa stronka, bo stara nie dziala? :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

adminsitracaj nic się nie odzywa ani na forum tu ani na gg an iw grze co chwile tylko wyłaczają serwer ja rozumiem ze coś może robią ale niech graczy informują a nie PARODIA I JESZCZE RAZ PARODIA  ( serwer mozna uznac już do nie udanych )

Opublikowano

jak sie zarejestrowac ?

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

nawet handlarzy nie edytowali serwer na plikach Derina. ;] pzdr

nie jest nic na plikach derina

adminsitracaj nic się nie odzywa ani na forum tu ani na gg an iw grze co chwile tylko wyłaczają serwer ja rozumiem ze coś może robią ale niech graczy informują a nie PARODIA I JESZCZE RAZ PARODIA  ( serwer mozna uznac już do nie udanych )

administracja cały czas sie odzywa, lecz nie do takich jak wy ,, GM daj exp.. GM daj Drop..'' 

8547014573848511113729.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...