Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś ciekawe książki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do czytających. Polecicie mi jakąś ciekawą książkę science fiction/fantasy lub ewentualnie kryminał. Czytałem całą serię Gone i sądzę, że ta książka jest świetna i niesamowicie ciekawa. Metro 2033 jakoś mi się nie spodobało - taka nudna i w ogóle nie chce się jej czytać, chyba, że się rozkręca później, bo po przeczytaniu 30 stron oddałem ją. Tak, więc szukam książki, która mnie nie zanudzi i będzie się fajnie, szybko czytało.

Opublikowano

może gobelin od 1 księgi? lub jak jesteś dziewczyną, lub chłopakiem lubiącym czytać wszystko to 50 twarzy grey'a ;D

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że nie lubię takiej fantastyki "średniowiecznej" (nie wiem jak to nazwać) w sensie, że nie lubię czytać o smokach, rycerzach, koniach itp. tylko bardziej wolę fantastykę współczesną jak np. Gone i science fiction. Mitologia jest spoko, więc obczaje tego Percy'ego, ale Zwiadowcy, Harry Potter, Eragon odpada.

Dzięki za dotychczasowe propozycje i czekam na kolejne.

Opublikowano

Wszystko Orsona Scott Card`a, a przede wszystkim seria o Enderze. Do tego prześwietny jest Świat Dysku Pratchett`a, ale to już zahacza o fantasy umiejscowione w przeszłości.

708121422388637873334.png

Opublikowano

"2586 kroków" Pilipiuka, "Oko Jelenia" też Pilipiuka. "Solaris" Lema, czy "Opowieści o pilocie Pirx'ie" również Lema. Wiedźmina Sapkowskiego. 

1567846744.png
Opublikowano

"2586 kroków" Pilipiuka, "Oko Jelenia" też Pilipiuka. "Solaris" Lema, czy "Opowieści o pilocie Pirx'ie" również Lema. Wiedźmina Sapkowskiego. 

Również polecam serię Pilipiuka ;]

.

Opublikowano

Zobacz sobie książkę ,,Perfekcyjna Niedoskonałość" Jacka Dukaja.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Przeczytaj igrzyska śmierci , może ci się spodobać seria tunele (6 części) , Jak inni pisali percy jackson ale też kontynuację Olimpijscy Herosi oraz bardzo fajna seria sf Dziedzictwa Planety Lorien (jestem numerem cztery). Nie wiem jak możesz czytać książki po 30 stron i już wyrabiać sobie opinię może po iluś tam jest fajna.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Może tak serię Trudia Vanavana ,,Czarny Mag'' 

1.Gildia Magów 

2.Nowicjusz

3.Wielki Mistrz

Fajna trylogia,polecam !.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...