Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PixelBot Palladium(nie palla by palvia)

IplayDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BOT NIE JEST MOJEGO AUTORSTWA,BAZUJE ON NA VBOCIE!

Witajcie!Dzięki odpowiedzi jednego z użytkowników,dostałem się do strony "elitepvp"gdzie znalazłem pixel bota na palladium(nie palla by palvia).Bazuje on na znanym wsztstkim "vBOT"Zapraszam!

skan:https://www.virustotal.com/pl/file/848ba3c6622a3192ed182728ced7a885e3d593c044552e0297a4e204a91c5843/analysis/1400938633/

niby coś ma  ale nic na to nie wskazuje na moim komputerze....

poradnik:

1.Wchodzimy w folder "pallabot"

2.otwieramy plik "settings"

3.wpisujemy szybkość statku(w hangarze)

4.W linijce gdzie pisze mode=0 wpisujemy 2 lub 1(radzę sprawdzić po uruchomieniu który mod lepiej działa,w moim przypadku 2)

5.Ustawiamy NAJNIŻSZĄ GRAFIKĘ w grze i włączamy pełny ekran.

6.Włączamy bota.

7.Bot zbiera nam palladium!

link: http://www62.zippyshare.com/v/53200045/file.html

Bot może nie działać poprawnie na niektórych rozdzielczościach. 

Najlepsze osiągi osiągnąć można z P.E.T'em.

Nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za bany itp.

Dla tych którzy nie potrafią odpalić piszę:

A więc:
Masz w pliku(http://www62.zippysh...00045/file.html) takie pliki:vbotpalla jako aplikacja i folder pallabot.Wchodzisz do folderu,i masz tam plik settings.Otwierasz go.Tam gdzie pisze"Put here your ship speed, you can see it in the hangar
ShipSpeed=  "wpisujesz prędkość statku a tam gdzie pisze "Change this to 1 to use Palla.png instead of Palla2.png(You have to use Palla2.png for desktops with resolution higher than about 1280x600)
Mode=0" wpisujesz 1.Uruchamiasz bota wszystko na najniższe detale w darkrobit i włączasz zbieranie.Jeśli nie zbiera to znowu w ustawienia i zamiast "1" wpisujesz 2.Powinno działać.Jeśli nie możesz otworzyć pliku setting to otwórz go notatnikiem.

Jeśli nie działa tzn.nie zbiera palladium-zmień rozdzielczość monitora.Ja mam 1024 na 768 pikseli.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Trojan/Blocker.naz

Malware.QVM18.Gen

Podziękuję.

Mi nic nie wykryło...Większość programów exe. wykrywają antywirusy jako trojany i malware...Nawt Vbota zwykłego tak wykrywa...Uwierz mi działa i się nie bój...mi nic sie nie stało.

Opublikowano

Nie ma wirusa żadnego chyba że sam dodał wejdźcie w temat vBota na epvp i Tskul dodał sam go więc pobierzcie z oficjalnego źródła

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Nie ma wirusa żadnego chyba że sam dodał wejdźcie w temat vBota na epvp i Tskul dodał sam go więc pobierzcie z oficjalnego źródła

To jest oficjalne źródło tylko linka przekopiowałem...ehh...

ps.Przez nieco ponad godzinkę zdobyłem 700 palladium :3

Opublikowano

1 pytanko jak to ma komuś działać jak nie napisałeś nic o pixelmodzie albo SWFManagerze wgrałeś grafikę Palla czy co?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

1 pytanko jak to ma komuś działać jak nie napisałeś nic o pixelmodzie albo SWFManagerze wgrałeś grafikę Palla czy co?

Nagrywam już film co zrobić żeby działał-powiem tyle że nic nie wgrywałem żadnych grafik nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...