Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa world wyłącza się. POMOCY

fsdgrfdfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy już zainstalowałem fife world, odpaliłem, wybrałem swój ulubiony klub i nazwę, przeniosło mnie do jakiegoś meczu treningowego. Problem w tym, że gdy wybrałem czym chce grać, przeniosło mnie do ładowania meczu treningowego, chwile się ładuje a po chwili całą gra się wyłącza. Mam windowsa XP, robiłem prawie wszystko co wyczytałem na forach i nic nie pomogło.. Reinstalacja również. Dodam też że nie wyskakują mi żadne błędy. Proszę o pomoc.

SS'y:

http://speedy.sh/DQHDu/ss1.bmp

http://speedy.sh/3uM3z/ss2.bmp
Opublikowano

1. Utwórz na dysku C:\ katalog "Dokumenty"
2. Idź do katalogu C:\Użytkownicy\Nazwa_konta, kliknij prawym przyciskiem myszy na katalogu Moje Dokumenty i wybierz Właściwości.
3. Kliknij na zakładce Lokalizacja.
4. Kliknij Przenieś i wybierz katalog Dokumenty, który wcześniej stworzyłeś.
5. Kliknij Tak we wszystkich wyskakujących oknach.
6. Po zakończeniu idź do nowego folderu "Dokumenty" i sprawdź, czy znajduje się w nim katalog FIFA World. Jeśli tak, uruchom ponownie grę.

Uwaga: Jeśli w międzyczasie Twój katalog Dokumenty zmieni nazwę na Moje Dokumenty, to ponownie ręcznie nazwij go Dokumenty.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Teraz mam problem, że gdy chce już zagrać mecz normalny to przy wybieraniu strojów się wyłącza gra. :/

Aby pozbyć się tego problemu, należy wejść w katalog (od głównego folderu FIF-y) game/data/sceneassets/kitnumbers i usunąć pliki:

- kitnumbers_2_1.rx3

- kitnumbers_2_4.rx3

- kitnumbers_7_1.rx3

- kitnumbers_51_1.rx3

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ikony strojów znikają normalnie, pojawiają się herby drużyn chwile się ładuje i znowu się wyłącza. Może być to związane z słabym łączem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...