Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Points - Problem

shaker1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem dziś PaySafeCard za 20 zł ,żeby coś sobie kupić z wyprzedaży . Normalnie wpisałem kod z papierka na 840 rp ,i ich nie otrzymałem . Było tło ,że RP zostało zasilone ,i że można wrócić do sklepu . Na stronie PaySafeCard wpisałem ten kod i pokazało mi ,że nie ma na tym papierku środków : 0.00 PLN. Pieniądze poszły ,a RP nie ma ... co mam zrobić ? .

Opublikowano

A czytasz wgle co ci się wyświetla? Oni mają czas na przydzielenie tych RP do 48h. Wtedy dopiero możesz pisać do supportu.

Co ty pierdolisz? PSC działa natychmiastowo.

Przeloguj się, zaczekaj ewentualnie kilka minut, jeżeli nic nie dojdzie, pisz do supportu, PSC nie jest przelewem bankowym, jest jak PP, działa od razu.

Opublikowano

Rito ma problemy z RP mam tak samo jak ty wysłałem PSC za 40 zł o godz. 11:21 i do teraz nie mam RP. Ale mam nadzieje że to naprawią.

Opublikowano

Sklep był niedostępny przez około godzinę, więc wszystko muszą nadrobić, wystarczy chwilę poczekać...

Opublikowano

Przez pewien okres czasu był zabugowany sklep i nie dochodziły żadne zakupione rp i tym podobne rzeczy. Zaczęło się to chyba od stron z runami jak dobrze pamiętam. Przez kawałek czasu był wyłączony sklep, żeby to naprawić i teraz rajot nadrabia wszystkie zakupy itp. Wystarczy chwilę poczekać, a jeśli nie dostaniesz rp do jutra to napisz do supportu, w razie czego możesz napisać do mnie PW jakbyś nie wiedział co im napisać to Ci powiem  ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...