Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z kartą graficzną

MarineBand

Pytanie

Opublikowano

Witam. Posiadam zintegrowaną kartę graficzną. Po instalacji nowego system i sterowników ucięło mi połowę pamięci karty graficznej. Strasznie mi się muli gra i dziwna jest grafika , nawet przy filmach jest dziwny obraz, w niektórych miejscach różne kolory. Moja karta graficzna :
nvidia geforce 6150se nforce 430

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Instalowałeś najnowsze, czy najstarsze sterowniki ? Podaj jakiego masz Windowsa. Chipset zainstalowany ?

Opublikowano

Stare sterowniki instalowałem. Mam orginalne, które dostałem razem z zakupem kompa. Zawsze je instalowałem i nie było problemu. Windows XP. Nie pamiętam czy instalowałem Chipset.

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Opublikowano

Dzięki wielki za odpowiedź, jutro spróbuję zainstalować i napiszę czy się udało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...