Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mider.

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobrze, podobają mi się:

- Katarina

- Kassadin

- Heimer

Dwoma pierwszymi grałem swego czasu, heimerem po reworku nie miałem okazji.

Który z nich jest dobry pod względem dmg i harrasu? Ja jestem przekonany by spróbować heimera, bo ma fajną mechanikę. Kassadin dostał chyba sporego nerfa, bo nikt nim aktualnie nie gra a Katarinę można zatrzymać jednym dobrym cc, więc zastanawiam się co wybrać...

Ewentualnie w jakiej kolejności planować ich kupno. Taki ranking.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Jeśli grasz w low-dywizjach to bierz Kate(AoE,ogromny DMG,możesz nią wycarrować),z kolei jeżeli jesteś "wysoko" to próbuj grać heimerem,kassa wg. mnie nie ta postać co kiedyś.

Opublikowano

Jeśli grasz w low-dywizjach to bierz Kate(AoE,ogromny DMG,możesz nią wycarrować),z kolei jeżeli jesteś "wysoko" to próbuj grać heimerem,kassa wg. mnie nie ta postać co kiedyś.

ja kassadina już nie polecam. Czemu? Dużo postaci w obecnym czasie potrafi przeciwko niemu grać. I jeszcze im większa dywizja, tym trudniej nim grać.

Natomiast Kate tak. Zatrzymasz dobrym CC, ale wystarczy że wyczaisz najlepszy moment na wbite. Więc ja ci polecam tą postać. Co do heimera, też masz racje, bo teraz ma większe szanse zatrzymać postać typu Akali ;] 

Opublikowano

Bierz katę, najlepszy wybór w tym momencie ;) Następnie warto sie zapatrzyc w kassadina, imo nadal ciśnie jak sie nim umie grac, ale trudniej o wygrana bez dobrego teamu- gdzie z kata wrecz na odwrot.

Heima bierz ostatniego, można sie pobawic na normalach, chyba ze mocno ogarniesz to cisnij normalnie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...