Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sdlongju S2 Wyrzucanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam takie pytanie , nie wiem jak Was , ale mnie bez przerwy wyrzuca z moda na sdlongju s2 co jakies 5 min i czy w zawiazku z tym mozna cos na to poradzic? Moze macie jakies sposoby? Piszcie prosze bo na takim wyrzucaniu nie da sie grac :<

Opublikowano

Wydaje mi sie że nie gdyz sporo ludzi grajacych na modzie wyrzuca w podobny sposob , nie zawsze tez wyrabiam sie w tych 5min , czasem wyrzuca po 20 s bo za duzo potworow jest ;O

Opublikowano

w modzie jest skillhack.. mnie kiedyś na moedzie wyrzucało jak choćby 1x użyłem wirka będąc mentalem itp... usuń skill hack i nie powinno kickać :)

Tak to prawda ale ja nie uzywam skill hacka , ale dzieki sprobuje zrobic to co mowisz,

Opublikowano

a jak konkretnie usunac tego skillhacka ??

tam masz plik mod_config otwierasz go w notaniku i zmieniasz skillhack z 1 na 0 potem zapisujesz i zamykasz i skillhacka nie ma, mnie jak narazie ani razu nie wywalilo

Opublikowano

A ja mam jeszcze takie pytanie dlaczego nie dziala mi full client sd longju?? wpisuje passy i nie chce sie zalogowac wyskakuje jakis error (nie widze go bo kratki sa :P tak okolo 10)