Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka adresów

dominikk261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Byte) Wszystko byte oprócz tych co podpisane
soldat.exe+1D8D18  -  Ustaw na 0 i masz no start up w berret

soldat.exe+1D8D98  -  Ustaw na 0 i masz no start up w minigun

soldat.exe+1D8E98  -  Ustaw na 0 i masz no start up w law

soldat.exe+1D8B52 -  Ustaw na 0 i masz no recoil w deagle

soldat.exe+1D8B92 -  Ustaw na 0 i masz no recoil w HK

soldat.exe+1D8BD2 - Ustaw na 0 i masz no recoil w AK

soldat.exe+1D8C12 -  Ustaw na 0 i masz no recoil w AUG

soldat.exe+1D8C52 - Ustaw na 0 i masz no recoil w SPAS

soldat.exe+1D8C92 - Ustaw na 0 i masz no recoil w ruger

soldat.exe+1D8CD2 - Ustaw na 0 i masz no recoil w m79 (2byte)

soldat.exe+1D8D52 - Ustaw na 0 i masz no recoil w minimi

soldat.exe+1D8D92 - Ustaw na 0 i masz no recoil w minigun

soldat.exe+1D8DD2 - Ustaw na 0 i masz no recoil w USSOCOM

soldat.exe+1D8D50 - Ustaw na 0 lub gdy realistic na -1 i masz no bink w minimi (Likwiduje także rozrzut pocisków gdy się nie ruszamy)

soldat.exe+1D8BD0 - Ustaw na 0 lub gdy realistic na -1 i masz no bink w ak (Likwiduje także rozrzut pocisków gdy się nie ruszamy)

soldat.exe+1D8D90 - Ustaw na 0 lub gdy realistic na -1 i masz no bink w minigun (Likwiduje także rozrzut pocisków gdy się nie ruszamy)

soldat.exe+1D8C10 - Ustaw na 0 lub gdy realistic na -1 i masz no bink w AUG (Likwiduje także rozrzut pocisków gdy się nie ruszamy)

soldat.exe+1D8B90 - Ustaw na 0 lub gdy realistic na -1 i masz no bink w HK(Likwiduje także rozrzut pocisków gdy się nie ruszamy)

soldat.exe+1D8D10 -  Ustaw na 0 i masz no bink w  berret (Likwiduje także rozrzut pocisków gdy się nie ruszamy)

soldat.exe+1D8C90 -  Ustaw na 0 i masz no bink w  ruger (Likwiduje także rozrzut pocisków gdy się nie ruszamy)

soldat.exe+1D8CD0 - Ustaw na 0 i masz no bink w  m79

soldat.exe+1D2A1C - Radar na zasadzie ze widzimy wszystko jak na normalu wystarczy przestawić na 0, po około 15-20 min serwer wykrywa. Aby stworzyć bypass należy znaleźć Disable_AntiCheat_Kick=0 i ustawić na 1 (adres ten restartuje się co kolejne uruchomienie soldata, nie umiem tworzyć tych całych pointerów wiec wam tego nie zrobię)

soldat.exe+1D2B54 - ustawiając na 0 nasza minimapa będzie działać a grzebiąc w memory zrobimy z niej radar

soldat.exe+1D9A43 - Binduj pod tab zmianę na 1 i masz weapons menu kiedy chcesz pod tab

soldat.exe+1D90EC - Hura ustawiając w granicy 12-15 Uzyskamy qucknife, czyli normalne rzucenie (ale natychmiastowe) gdy naciskamy klawisz rzutu ustawiając wyżej uzyskamy speed knife. (float)

soldat.exe+3D3AB7 - Kto wie może się komuś przyda ale grawitacja ja sobie ja używam do climba podskakując zamrażam sobie i wtedy lecę idąc z wyskokiem i zamrażam mam fly takie sobie.
soldat.exe+1D2A90 - Ustaw na 0 i nasza linia snajperska znów będzie dzialać

soldat.exe+605D90 - Adresik team raczej się wam nie przyda chyba ze chcecie przechytrzyć balance script

NoMoveAcc (Dla berrety) chyba najtrudniejszy do znalezienia ale ok niechętnie ale wam dam:
soldat.exe+1D8D08 (Double) Ustaw na: 2.60302438036628E-318
soldat.exe+1D8D0C (Byte) Ustaw na: 0

soldat.exe+1D8D0C (2byte) Ustaw na: 0
soldat.exe+1D8D0C (4byte) Ustaw na: 0

soldat.exe+1D8D0C (8byte) Ustaw na: 0

soldat.exe+1D8D0C (float) Ustaw na: 0

soldat.exe+1D8D0C (Double) Ustaw na: 0

soldat.exe+1D8D0D (Byte) Ustaw na: 0

soldat.exe+1D8D0E (Byte) Ustaw na: 0

soldat.exe+1D8D0E (2byte) Ustaw na: 0
soldat.exe+3D1724 (Double) Ustaw na: 2.60302438036628E-318

Opublikowano

Znalazłeś może adres pozycji celownika na MAPIE? Męczę się z tym już chyba z kilka dni ...

Obecnie po trochu piszę cheata do soldat :

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

Znalazłem te adresy wcześniej, lecz są to adresy kamery na mapie. Jeżeli dasz NOP na to co zmienia wartość tych adresów to kamera po prostu nie będzie chodzić za graczem - będzie statyczna.

Nadal poszukuję tych adresów, ale bez skutku :(

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

Bo chcę modyfikować jedynie pozycję celownika na mapie do napisania aimbota - dzięki temu gracz będzie sobie celował, a aimbot będzie mu strzelał w przeciwnika przy którym ma kursor. Tak jak to było w weeedys hack.

Na pewno są takie adresy, w poprzednich wersjach soldat były na 100%.

Zrobiłem prostą stronkę w wordpressie na której będę starał się udostępniać różne rzeczy odnośnie soldat i nie tylko. 
http://projekty.mypressonline.com/soldat-1-6-7-adresy-w-pamieci

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

Zmiany przy ruchu celownika wywołują zmiany w ponad 4k adresach wgłębiając się w ID i szukaniu zmian udało mi się jedynie zamrozić ruch celownika nic więcej. Weź pod uwagę że kiedyś było znacznie łatwiej szukać adresy i większość zmian była niewykrywalna.Przy okazji nie wiesz może jak zrobić inf zoom?

Opublikowano

Wiem jak zrobić:
Dajesz NOP na podane adresy pamięci o długości takiej samej jak oryginalne bajty:

Inf zoom:
0x0053B0ED - D8 1D 30 03 6D 00
0x0053B10E - D8 1D 54 B7 53 00
0x0053B128 - D8 1D 34 03 6D 00
0x0053B149 - D8 1D 54 B7 53 00

przechwytywaniesb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...