Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Loki vs Merkury vs Nemesis

Joszim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Pomóżcie mi wybrać, którego z tych bogów najlepiej kupić. Który z tych bogów jest dobry zarówno na arenę, jak i na conquesta, oraz daje dużo przyjemności z gry ?

Sm9zemltX19fZXVuZV9fXzEwNl9fX0RYIEFybXlfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzFfX18zX19fMkIzMkZGX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Loki pod cooldowny jest bardzo dobry do jungli i solo. Na arenkach po lekkim feedzie wygrywasz praktycznie mecz
Merc postac która buduje sie pod movement speed podobnie jak loki tylko ze nie zabardzo da sie nim grac na solo
Nemesis tylko jungla na arenkach tez daje rade dostała nerfa i nie jest juz warriorem tylko assassinem przez co jej tarcza stała sie bez użytaczna

według mnie bierz lokiego ale widze ze temat troszke ma wiec pewnie juz kogos kupiles

Opublikowano

Od jutra przez cały weekend będzie godpacka miał każdy więc możesz sobie posprawdzać jaką postacią najlepiej Ci się gra :)

Polecam Nemesis lub Lokiego do dzungli, świetnie się gra a merkury trudny do opanowania moim zdaniem.

A sorry nie wiedziałem że temat taki stary o.O

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...