Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy na sprzedaż ?

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

mój brat grał kiedyś na moim koncie w tf2 i mam tam trochę itemków ale niestety nie mogę ich sprzedać na rynku steam. Z tego co wiem musiałbym mieć kupione tf2 albo kupić coś z ich item shopu czy coś w tym stylu żeby mieć jakieś "premium" aby móc sprzedawać te itemki ale nie bardzo się w tym orientuję, mógłby mi ktoś rozjaśnić sytuację i powiedzieć co mam kupić aby móc sprzedać te itemki? Słyszałem że mogłaby to być nawet jakaś najtańsza rzecz.

Opublikowano

Może to być najtańsza rzecz, ona bodajże kosztuej 0,07 EUR. Po za tym, nie można sprzedawać wszystkich przedmiotów na rynku i musisz mieć włączony steam guard przez 30 dni.

Opublikowano

Ze sprzedawaniem to nie ma problemu bo już w cs go się w to bawiłem. A co do tej rzeczy to mam to kupić na rynku steam czy poprzez gre jakoś?

Opublikowano

Ze sprzedawaniem to nie ma problemu bo już w cs go się w to bawiłem. A co do tej rzeczy to mam to kupić na rynku steam czy poprzez gre jakoś?

Za pierwszy zakup w Mann Co. dostajesz premium, jeśli o to chodzi.

461151420292002410470.png
Opublikowano

O takie cos:

Trzeba poczekać. Jak dziś nie będzie działać to spróbuj wieczorem, albo jutro rano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...