Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Java - Pisanie pluginów do MC

xCraftRayX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję Techników (Programistów JAVA) do mojej sieci MineS.pl

Zadanie Technika polegałoby na tworzeniu pluginów, które zlecę.

Jeżeli nie chcesz się przyłączyć do naszej sieci MineS.pl, to także możemy zapłacić za każdy plugin minimalna stawka 10 zł

(zależy od pluginu, czy długo się go pisze i czy łatwo się pisze)

Np. aktualnie potrzebowałbym plugin, który blokuje pewne słówka na czacie, mianowicie piszę komendę na przykład

/blokuj <slowo>

I ten wyraz <slowo> zostaje wysłany do mysql tak abym na każdym serwerze nie musiał dodawać słówek po kolei jak jakieś nowe się wypatrzy, tylko jak się zapisze ono w mysql i gdy wgram plugin na jakiś serwer oraz połączę go z mysql, to po prostu będzie pobierać gotową listę słówek z mysql.

Kontakt:

e-mail: [email protected]

ts3: MineS.pl

Opublikowano

@Topic:

Na to /blokuj <słowo> to Ci skrypt mogę napisać =D

@off topic:

Grałem kiedyś na Twoim serwerze ale mi się znudził =P

Typowy serwer minecraft...

ExPcJyI.png

10/50/100/500/1000

Opublikowano

No tak ale jak mam 5 serwerów to na każdym serwerze bym musiał dopisywać... a tak to obojętne na jakim serwerze bym był wpiszę komendę aby dodać słówko to będzie obowiązywać na każdym moim serwerze a nie tylko na tym na którym wpiszę komendę :D

Opublikowano

Tzn mój problem pasuje do obu działów, ponieważ jak napiszę w dziale mc to mało kto będzie znał jave, więc nie pomoże, a jak napiszę w dziale Java to mogą nie znać mc ale raczej, to już będzie mniejszy problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...