Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem FIFA przestał działać

Chudy43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem że po włączeniu Fify przestaje ona działać, wyłącza się. Normalnie włącza się config klikam graj, ładuje się ta tarcza EA poczym mam crasha... wczoraj udało mi się to naprawić sam nw jak po prostu robiłem jakiś porządek na kompie usuwałem  śmieci i nagle gra się włączyła. Dziś rano chciałem sobie zagrać ale problem się powtórzył ...  CO ROBIĆ?!?!

Opublikowano

Origin - moje gry - FIFA 14- prawy przycisk myszy - napraw grę.

Próbowałem już wcześniej i nic :( Reinstall też nie pomógł... dodam że gra oryginalna żeby nie było

Opublikowano

Zmień nazwę komputera tak, aby nie było w niej polskich znaków.

Nie mam w nazwie komputera polskich znaków ale zmienie

Tak czy siak problem znów się naprawił sam, po czym jak zrobiłem reset kompa znowu to samo... magia ku*wa i nw jak to naprawić...

Opublikowano

1. Utwórz na dysku C:\ katalog "Dokumenty"
2. Idź do katalogu C:\Użytkownicy\Nazwa_konta, kliknij prawym przyciskiem myszy na katalogu Moje Dokumenty i wybierz Właściwości.
3. Kliknij na zakładce Lokalizacja.
4. Kliknij Przenieś i wybierz katalog Dokumenty, który wcześniej stworzyłeś.
5. Kliknij Tak we wszystkich wyskakujących oknach.
6. Po zakończeniu idź do nowego folderu "Dokumenty" i sprawdź, czy znajduje się w nim katalog FIFA World. Jeśli tak, uruchom ponownie grę.

Uwaga: Jeśli w międzyczasie Twój katalog Dokumenty zmieni nazwę na Moje Dokumenty, to ponownie ręcznie nazwij go Dokumenty.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No dziś jest jeszcze lepiej... udało się znowu magicznie włączyć fife ale gdy rozegrałem 1 sezon kariery przy przygotowywaniu następnego jest crash cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...