Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No miss q nidale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie jak up. w mid game klikasz sobie bodajże U które samo rzuca dzidami i fragi wpadają same ;d

Opublikowano

Dokładnie, właśnie wygrałem grę, bo napisałem teamowi, żeby nie wbijali tylko ja z q bede spamił, to kayle padla po 2 dzidach itp ;d

Opublikowano

Czego ci niby brakuje?

Przecież to jest oddzielny skrypt, o co ci człowieku chodzi niby, wrzucasz to do skryptów, odpalasz i grasz.

Budowniczy
Opublikowano

Czego ci niby brakuje?

Przecież to jest oddzielny skrypt, o co ci człowieku chodzi niby, wrzucasz to do skryptów, odpalasz i grasz.

Wgrywam tamte pliczki do common skrypt i pisze jak odpalam ze brakuje beasty.lua

Opublikowano

Wgrywam tamte pliczki do common skrypt i pisze jak odpalam ze brakuje beasty.lua

Nie istnieje taki lib jak beasty.lua. The Beauty and the Beast pobiera wszystko samodzielnie, mam kod przed sobą.

Opublikowano

co ty niby wgrywasz?

przecież beasty jest do skryptów beasty, a nie od nidalki, więc co ty pierdzielisz?

i zacznijmy w ogóle od pytania dlaczego wrzucasz do common skrypty?

Opublikowano

źle nazwałeś skrypt. powinno być "Nidalee - The Beauty and The Beast"

Co ma nazwa do działania skryptu kurwa? U mnie ma nazwę Nida Q i działa 

Spróbuj pobrać od nowa, możliwe, że źle odczytuje, bo jest zapisany w innym edytorze tekstu. Wejdź w link -> Raw -> Wklej to do Custom Scripts

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...