Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands - Wczytywanie map DLC

qAnimowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z grą Borderlands a mianowicie po zainstalowaniu gry (oryginał) i pobraniu dodatków i ich zainstalowaniu (w instalatorze podczas wyskoczenia okienka z aktywacją klikam Cancel ponieważ nie mam kluczy do dodatków) gdy chcę przenieść się na mapę z DLC bez cracka ładowanie trwa długi czas po czym wyskakuje okienko do wpisania kodu aktywacyjnego DLC zaś z crackiem podczas wczytywania się mapy gra po ok. 9 sekundach wyłącza się do pulpitu bez żadnego błędu. Co zrobić aby można było odpalić dodatek ? (dodam że wszystkie inne mapy chodzą tylko te z DLC1, DLC2, DLC3 i DLC4 nie)

Opublikowano

Z tego co pamiętam to The Secret Armory Of General Knoxx oraz Claptrap New Revolution nie wymagają wpisywania kluczy. Przynajmniej ja takie info widziałem gdy pobierałem DLC ostatnio.

Opublikowano

O tym akurat wiem ale mimo to tych mapek też nie mogę wczytać (próbowałem wszystkie 4 jak można się domyśleć - bez skutku)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...