Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer

v1si

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie piszą ze mogli  nabic ponad 10kk coinsow i nie dostac bana :) ja niestety nawet nie nabilem 1mln i moje konto zostalo zbanowane :) w srode dostalem bana na FUT a dzisiaj o 19:45 zostały zablkowane wszystkie funkcje internetowe w grach Origina :) Więc nie moge zagrac z kolegą nawet meczu towarzyskiego onnline :D  dodam ze dziennie nabijalem max 5 seoznow więc 100k nie przekroczylem :)

Więc nie ma dziennego limitu , mozesz nabic 200k albo 50k ale to zalezy przez ile osob zostaniesz zgloszony :) u mnie jak widac szybko sie to skonczylo :D

Opublikowano

Serio?To już jest wiadome z miesiąc że mozesz sobie nabijać przez kilka dni i nikt Cię nie zraportuje a możesz trainerowac 1 dzień i ban.

Opublikowano

Hmmm odswieze temat . moze si eprzyda osobom co otrzymaly bana :) 
A wiec otrzymalem bana z tydzien temu i nie pisalem do EA nic , ale tak wczoraj mnie podkusilo i napisalem ze ktos mi sie wlamał na konto itp . Do dzisiaj mialem zablkowane wszystko , FUT oraz serwery EA . Jedynie moglem grac single player , ale wchodze jakies 15minut temu i patrze ze onnline moge grać juz ze znajomymi. Futa moze tez odblokują , ale moze trzeba poczekac :)

Takze Osoby co dostaly bana piszcie do EA , mi odpisali po 30minutach bez zadnych glupich pytan :)

Opublikowano

No nie chcesz to nie wierz . Wczoraj mialem komunikat gdy chcialem grac onnline " twoje konto zostalo wykluczone " dzisiaj moge noramlnie grac onnline :) jedynie z futem nie moge sie polaczyc

Opublikowano

Ref:) dzisiaj otrzymalem taką o to wiadomosc od EA :)
"Dear Customer, We are contacting you regarding the action taken on your account in relation to FIFA 14. Further to a complete investigation of your account, we can now advise that it has been reactivated and is ready for you to use again. We do apologise for any inconvenience you feel this issue may have caused. Yours sincerely, Frank"

Także po banie i wszystko jest jak bylo :) sklad , coinsy itp :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...