Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Main

meez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu gram na pozycji adc i mam tutaj maly problem, poniewaz gram dobrze czesto wygrywam lane, ale nie potrafie wycarrowac. Czy warto zaczac mainowac mida (gralem na midzie przez 3/4 sezonu 3) czy grac na adc. Gold to pieklo.

Opublikowano

Skoro grasz only ADC teraz, to nie przerzucaj się na inne linie, bo stracisz formę na Carry i po wygranych. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skoro grasz only ADC teraz, to nie przerzucaj się na inne linie, bo stracisz formę na Carry i po wygranych. 

Tylko ze nic nie wygrywam bo nie moge na adc wycarrowac.

Opublikowano

Tylko ze nic nie wygrywam bo nie moge na adc wycarrowac.

Powiem Ci tak: " Bez supporta to i Salomon nie wycarruje. " Po prostu musisz mieć dobrego suppa, pozycjonować się (co jest bardzo ważne, to stun/focus na Ciebie i po team fight'cie), staraj się zyskać każdego killa, czasami spróbuj zapoczątkować teamfight. Ja też kiedyś grałem w sumie tylko MID, a postanowiłem troszkę ADC i mainuję Jinx i Sivir jak chyba żadną postać. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...