Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

problem z sterownikami

azmus22

Pytanie

Opublikowano

Witam, ostatnio mialem na moim laptopie wirusa msdcsc, usunolem go ale po.resecie okazalo sie ze usunol mi ster z karty sieciowej, dzwiek tez nie dziala, mam z strony producenta hp sterowniki najnowsze do mojego laptopa, jednak podczas instalacji wyskakuje błąd : nie mozna skopiowac pliku

C:\users\adam_\appdata\local\temp\{b90e5cbd-8258-4840-8a5f-b12d4e9a6177}\{c3a32068-8ab1-4327-bb16-bed9c6219dc7}\devAMD64.exe, c:\windows\temp\qca\devAMD64.exe

, proszę o pomoc

Dokladnie byl to msdcsc.exe

Probowalem usuwac te pliki z temp ale ciagle podczas instalacji to wyskakuje.

Podczas instalacji sterow audio pod koniec instalacji wyskakuje : nie powiodla sie instalacja sterownika realtek hd audio error code 0x0000000D

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż :C tak jak @up chyba od nowa system, ale nie mam plyty, dlatego oddam go zaufanemu informatykowi.

Dzieki wszystkim za pomoc, temat mozna zamknac.

Opublikowano

najlepiej to zainstalować od nowa system

jest możliwość odzyskania poprawnej konfiguracji i wpisów rejestru dla urządzeń  ale zajmie to w sumie o wiele więcej czasu niż postawienie nowego systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up w menedzerze urzadzen karty sieciowe uunolem qualcomm atheros wifi 802.11b adapter, jest jeszcze realtek pci gbe family controler i karta sieciowa debugowania jadra firy microsoft

Usunac je? Jakies pomysly?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...