Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ LET'S PLAY WOT ODCINEK 1 #Takie tam przypomnienie

S3R3Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę oglądał i pisał:

Intro fajne.

Po odpaleniu filmu tragiczne szumy, rodzinka w tle.

Grasz na chujowych ustawieniach graficznych, tragiczny komentarz, nie masz pojęcia o grze, zanudzasz i lamisz.

Podsumowując:

- Wyprowadź się z domu, aby nikt Ci nie przeszkadzał

- Poczytaj o nagrywaniu

- Kup nowy mikrofon

- Naucz się nie zanudzać

- Kup nowy komputer

- Naucz się grać.

Tyle ode mnie.

Edit: Jakim kurwa cudem rozdupiła Cię T1!?

Opublikowano

@S3R3Q przedstawiam ci pierwszą pełnoprawną recenzję twojego kanału!

Chujowy.

Odcinek WoT to jakiś żart, grasz na II tierze, brak ciekawego komentarza, rozwodzenie się o pingu, wyzwiska za nic. Jak zauważysz czołg to piszczysz jak mała dziewczynka(to porównanie najbardziej przychodzi mi do głowy, zrozumiałbym w horrorach ale nie w WoT...). Grafika to chyba jakieś minimalny, przez x sekund pokazujesz pasek wczytywania się bitwy. Lamisz koszmarnie. Po zniszczeniu przełączasz się między kolejnymi czołgami, narzekasz na minusy gry wynikające z twojego braku doświadczenia(doszedłeś do VII, w takim razie to absolutny brak skilla)  itd..

Cały kanał zresztą podobnie, zaczynasz od dwóch półtoraminutowych odcinków o jakimś otwieraniu paczki w Fifie - tragedia. Goat Simulator kręcony totalnie bez emocji, jakieś przynudzanie. Naucz się dobrze jakiejś gry, pooglądaj jak nagrywają inni, kup nowy komputer, mikrofon i załóż nowy kanał. I tam zacznij robić to porządnie...

PS: @Juri. mnie bardziej dziwi że ktoś kupił konto z 7 tierami...

Opublikowano

@S3R3Q przedstawiam ci pierwszą pełnoprawną recenzję twojego kanału!

Chujowy.

Odcinek WoT to jakiś żart, grasz na II tierze, brak ciekawego komentarza, rozwodzenie się o pingu, wyzwiska za nic. Jak zauważysz czołg to piszczysz jak mała dziewczynka(to porównanie najbardziej przychodzi mi do głowy, zrozumiałbym w horrorach ale nie w WoT...). Grafika to chyba jakieś minimalny, przez x sekund pokazujesz pasek wczytywania się bitwy. Lamisz koszmarnie. Po zniszczeniu przełączasz się między kolejnymi czołgami, narzekasz na minusy gry wynikające z twojego braku doświadczenia(doszedłeś do VII, w takim razie to absolutny brak skilla)  itd..

Cały kanał zresztą podobnie, zaczynasz od dwóch półtoraminutowych odcinków o jakimś otwieraniu paczki w Fifie - tragedia. Goat Simulator kręcony totalnie bez emocji, jakieś przynudzanie. Naucz się dobrze jakiejś gry, pooglądaj jak nagrywają inni, kup nowy komputer, mikrofon i załóż nowy kanał. I tam zacznij robić to porządnie...

PS: @Juri. mnie bardziej dziwi że ktoś kupił konto z 7 tierami...

Wcale się nie liczę z takimi ludźmi jak Ty, po prostu mam w dupie Twoje zdanie. Myślisz, że zrezygnuje z kanału to się grubo mylisz.

Nie wiem czy wiesz ale w życiu uczymy się błędach.

Opublikowano

Wcale się nie liczę z takimi ludźmi jak Ty, po prostu mam w dupie Twoje zdanie. Myślisz, że zrezygnuje z kanału to się grubo mylisz.

Nie wiem czy wiesz ale w życiu uczymy się błędach.

Ale z tym problem, że on ma w 100% rację. Twój film był koszmarny.

Napisałeś mi na pw "A wracając do tematu, że grałem wcześniej miałem VIII poziomy - musiałem umieć grać.". Absolutna nie prawda. Na tamtym filmie prezentujesz zdobyte doświadczenie oraz umiejętności.

Porażka!

Edit:

usunąłeś film, to w takim razie usuwam temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...