Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Choroby psychiczne a zycie Wasze zdanie DYSKUSJA

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem odrazu ze tego nie nabywa sie od tabletek, cpania, narkotykow (mozna ale to rzadkie przypadki). JA nawet mam manie przesladowcza. Non stop czuje ze w nocy cos chce mnie skrzywdzic, ale zyje pomimo tego. PROSZE wszystkich aby nie wspominali o magu bo jestem wrazliwy na to i szlag mnie trafia jak ktos pisze ze magik mial schize bo mial depresje maniakalna! Sory za orto

Opublikowano

to ja ostatnio czuje że smierć jest blisko mnie sam nie wiem czemu, uważam że jest to po części jest mój wymysł, chuj to wie

Poza tym jak coś cię boli na bani lecz to psychodelikami :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Sam mam uszkodzony wzrok i słuch po dopach, a paliłem tylko raz.

Wątpię, aby dało się to zmienić, ale trudno :) przyzwyczaiłem się po 1,5 roku. Gdybym tylko wiedział jakie będą konsekwencje po tym....

Opublikowano

Normalnie, kiedyś gadałem z gościem z jakiegoś forum to mówił, że receptor gaba czy jak mu tam został uszkodzony i dopamina (przesyła informacje) płynie inaczej i od tego to jest. Nie wiem czy da się z tego wyjść pewnie tak, ale mi się nie chce brać żadnych leków...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...