Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 23/05 Braum, Kass, Soraka etc.

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znerfili nawet Brauma, to było do przewidzenia. Bo nerfią zazwyczaj każdą nową postać. ;)

Martwi mnie zmniejszony E range Kayle, bo chciałem ją mainować.

Opublikowano

Rozumiem, że ciężko skontrować LB (baaa nie da się skontrować dobrej LB) ale po co nerfić jej dmg?  Jej dmg jest przyzwoity bo to NUKER.. chcą z niej zrobić jakiegoś Gragasa?   Powinni jej tylko znerfić mobilność bo tylko dlatego jest grana.. większy dmg wyciśnie Veigar ale grany nie jest bo nie ma mobilności. 

Rito, w przyszłości pójdziecie z torbami bo nadchodzą priv serwy LoLa huehue.

Opublikowano

Że co ? Buff Soraki ? Poyeabało ich ?

Braum i LB to było do przewidzenia chociaż to jest nuker czyli pierdolnięcie musi być.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

No i miej tu panie legendarną skórkę a oni dalej tą Kayle nerfią. Za chwile nawet na supporcie nic nie zrobi. 

I smutłem bo już nie mogę killi brać Braumem z q. 

Opublikowano

Rozumiem, że ciężko skontrować LB (baaa nie da się skontrować dobrej LB) ale po co nerfić jej dmg?  Jej dmg jest przyzwoity bo to NUKER.. chcą z niej zrobić jakiegoś Gragasa?   Powinni jej tylko znerfić mobilność bo tylko dlatego jest grana.. większy dmg wyciśnie Veigar ale grany nie jest bo nie ma mobilności. 

Rito, w przyszłości pójdziecie z torbami bo nadchodzą priv serwy LoLa huehue.

Może nie na temat ale jakie privy lola ?

Opublikowano

I prawidłowo, niech ta LeBlanc spierdala do piekła.

Słuszny nerf kayle bo to jest taki unskilled champ że o jezu. Napierdalasz w klawiaturę i zabijasz

Opublikowano

Może nie na temat ale jakie privy lola ?

W tutorialach jest taki bajer, że możesz mieć swój "serwer" i masz kase, zmieniasz się w każdego champa, dajesz sobie ile chcesz speeda itp. Chwilowo publiczna wersja pozwala na grę tylko jednej osoby (tylko Ty) ale cierpliwości.

Spudgy pracuje i dodał nawet multiplayera, używanie skilli itp (niepubliczne). Na bank kiedyś privy będą. 

Opublikowano

Ja pierdole, moje dwa mainy, Kayle i LB nerf ... Kayle już nie zgarnę First Blood'a, a LB nie zatłukę nikogo tak szybko ... Nerfić jej ultimate, dobry ruch, #RITO. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

XDDDD

Przecież ten nerf lb i tak nie wejdzie na główne serwy xDD

A co do Soraki to nie wiem, ona potrzebuje większych zmian, szkoda że rework dopiero pod koniec roku

Opublikowano

I chuj, i kayle znowu dostaje nerfa -,-. Nadal jest to mój najlepszy champion, ale niech się już od niej kurde odpierdzielą i se jaxa znerfią xD

Znerfili też early brauma :/

Opublikowano

Dmg LB bym zrozumial zmiejszac ... Ale nie az tak drastycznie , Lol .

A co do kayle , Mieli racje . 
Ten champ moze byc niesmiertelny a wy placzecie ze bedzie slaby ? 

Lul.

Edited_1.png

Opublikowano

Dobrze, że znerfili lb i kayle. Mogliby jeszcze usunąć mastera yi z gry, bo to postać dla polskich dzieci, które nie umieją grać i mają wodogłowie.

nie jestem brązem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...