Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia Lumia 610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od pewnego czasu moja cegła (nokia) przestała działać sprawnie i postanowiłem kupić telefon jest ich tyle że nie wiem co wybrać tak max do 300zł

Pierwszym telefonem który wpadł mi w oko była własnie nokia lumia 610 przystępna cena około 200zł co myśliscie o tym fonie ? ew. dozbierać na nokie lumie 520.

Po przemyśleniu sprawy wybieram telefon między nokią lumia 520 a samsungiem galaxy ace s5830 do tego dochodzi jeszcze iphone 3GS

Opublikowano

Na allegro pełno overmaxów, niby tanie i specyfikacja ok, ale nie wiem jakie to wytrzymałe.

Opublikowano

mam już rok i polecam, szybko działa , ale potrafi niekiedy się zawiesić , co wbrew pozorom nie przeszkadza mocno , bo zawiesza się tylko ten pseudo start po przytrzymaniu "cofania"(reset pomaga) oraz następną wadą jaką dostrzegłem to , że jak masz wyciszony to te wibracje .... aczkolwiek telefon polecam, a na 520 szkoda kasy :>

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

jeśli windows phone to tylko 8 i wyżej ponieważ sam mam lumie 710 i praktycznie nie wychodzą na niego aplikacje najlepsze, tak więc instagrama czy messengera już nie zdobędziesz:( ale ciężko go zawieciś, i o ile czasami ale bardzo rzadko zawiesi mi sie back, to o tyle home zawsze wraca:)

Lana Del Rey, The XX, Kendrick Lamar, A$AP ROCKY

Opublikowano

a co sądzicie o tym galaxy ace? mieliście, dobry? iphone 3G widziałem wiele pozytywnych komentarzy na jego temat.? Htc google nexus one wygląda solidnie hmm? chce aby telefon mógł obsługiwać messengera był prosty w obsłudze i najlepiej bez scinek.

Mam wrażenie że przejrzałem wszystkie telefony na allegro najbardzei jak do tej pory przypadł mi HTC Desire S

Opublikowano

Z góry wybrał bym Lumię 520. Działa o wiele płynniej od Ace'a i jest mniej ograniczony od Iphone'a. 2 rdzeniowy procesor i najnowszy 8.1. Dodatkowo jest uważany za najlepszą budżetówkę.

26277095327341632366.png

Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...