Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie tam

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo tego, że Pantheon był afk, to i tak długo się trzymaliście. Z pewnością byście wygrali gdyby nie on :/

Ale to tylko normal. ;)

A Leona z Twitchem też pół gry nie było chyba(20+ śmierci) :rolleyes:

Opublikowano

DFG Cassio? To działa?:O

Pewnie Cassio na Hondzie to się nie dziwię. Ja tam w każdej Cassiopei widzę BoLa bo kiedyś nigdy Cassio na rankedzie nie widziałem, a teraz mam co 2-3 gry taką więc na 100% bol xD

Ale w sumie jak mogliście przegrać na ludzi, którzy nie mieli adc ;o  chyba Teeto im wykerował grzybolami, które 1/2 hp zjadały xD

Opublikowano

DFG Cassio? To działa? :O

Pewnie Cassio na Hondzie to się nie dziwię. Ja tam w każdej Cassiopei widzę BoLa bo kiedyś nigdy Cassio na rankedzie nie widziałem, a teraz mam co 2-3 gry taką więc na 100% bol xD

Ale w sumie jak mogliście przegrać na ludzi, którzy nie mieli adc ;o  chyba Teeto im wykerował grzybolami, które 1/2 hp zjadały xD

Twitch nie był wstanie zrobić backdoora bo ten teeto campił w bazie z grzybami, leona cały czas ginęła bo chciała postawić warda przy baronie i GA popsuły mi grę (wszyscy prawie zdychali na combo)

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...