Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mainowanie Nunu

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się mainować Nunu , ostatnio bardzo przyjemnie mi się nim grało na supporcie tylko że ult był cały czas przerywany . Czy jak uzyje Zhonyi i ulta w tym samym momencie to wszystko wypali , czy Zhonyi'a przerwie ulta ?

Specjalista
Opublikowano

Zhonya przerwie ulta ale do trapow np na baronie nadaje sie idealnie ale moment trzeba wyczyc, grając nim na Aramie ten ult ciągnal chyba 2000k ;D

Opublikowano

E tam... Ja tam nunu gram na topie, na razie 3 gierki zagrałem i 3 wygrany top, grałem na Dariusa,yoricka i na kha zix'a na kha było naprawdę EASY tylko darius trochę był mocny.

Ogólnie co 5 atak skill nie kosztuje many,mega sustain,spam z E praktycznie perm slow, co do ulta to go nie trzeba zhonyi przerywać tylko wystarczy się poruszyć ...

jak jungler wpada przyspieszasz siebie i junglera z W

Maxujesz E>Q>W ult kiedy można.

Bijesz się z kimś 1 vs 1 i w trakcie walki idziesz do minionów i bach z Q heal i enemy aż w końcu padnie bo ten spam z E.

Mój build to 1 item - Atheene (ten kielich), lodowe serce i potem sytuacyjnie pod grę, pod ap tylko buduje ten kielich, a i tak dmg jest do tego mocne CC, szansa na steal barona/smoka z Q.

Z tymi 2 itemami macie 40 % CD, i do tego many dużo oraz rege many wielką przez co jesteście silni.

Opublikowano

Nunu działa tylko w brąz-silver i głównie tylko w early a potem tylko z ulta coś robi ale i tak mało. 

Opublikowano

Nie zgpdze się ze nunu jest slaby. W late jest w stanie z ulta walnac 2-3k, a to ze jest dobry tylko na bronz silver to nie prawda, bo w Korei jest grany na turniejach nawet e polfinalach czy TeX finalach. Często SKT bierze go w jungle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...