Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of legends jak tu grać?

PerKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Piszę do was, bo coraz bardziej mnie lol denerwuje i nie wiem o co chodzi.

A więc tak. Mam 7 lvl xD i wszyskie ostatnie gry przegrane (np. 6 przegranych serią).

Wiem że jestem cienki ale dopiero zaczynam. Co najdziwniejsze na samym początku szło mi dobrze. Nawet ashą quadre wbiłem z początku. A teraz gdzieś od 5 lvl wszystko zaczęło się walić. Wszyscy gracze są bardzo dobrzy, nie dają mi praktycznie szans. Team w którym jestem wyzywa mnie od nobów, nie potrafią zrozumieć że dopiero zaczynam. Dla przykładu ja mam 40/50 last hitów a u mnie ludzie po 200 xD... Strasznie ciężko utrzymać mi się na linii, grałem różnymi postaciami. Najlepiej i najfajniej grało mi się Ashą, Tristaną i Ahri (jak była w rotacji).

No ale kurcze mam takie wrażenie że wszyscy gracze z mojej drużyny są odrazu jacyś pro, wyzywają mnie i moja drużyna jakoś tak nie gra drużynowo. Co prawda czasem uda się wygrać lecz mimo to jakby przeciwna drużyna uwzięła się na mnie, a moja wyzywa xD

Najchętniej to wbiłbym odrazu ten 30lvl i posiedział sobie w bronzie V i tam sobie pograł, a tu na moim sami pro. Zero satysfakcji z gry i wkurzam się niemiłosiernie.

I zaczynam grać jakąś postacią z rotacji bo chcę ją poznać to jedyne na co mogę liczyć to to :

"DAT LUX", "all report sivir", "ryze, srsly?" "feeder poland dick" "die with your family"

Co radzicie bo już mi się grać odechciewa xD

Opublikowano

Mutujesz wszystkich =). Nie musisz zwracać na nich uwagi. To pewnie smurfy, niestety musisz z tym życ, ale tak jak pisałem - ignore i po sprawie.

Opublikowano

Graj graj i graj ćwicz farmienie, i co jakiś czas zaatakuj przeciwnika na linii tak, aby miniony cie nie biły.

Opublikowano

Bo ludzie tworzą sobie nowe konta, grają dobrze i wyzywają tych co naprawdę zaczynają, a nie jest to ich drugie konto.

Nie rozumieją tego. Podaj swój nick na PW, to może trochę uda mi się pokazać Ci grę, jak będę miał czas. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Po 10 poziomie jest luz. Do 10 poziomu ludzie wbijają refy. Masz dobre podejście. Nie poddawaj się i graj na początkowych lvlach czym chcesz. Wczuj się w jakąś postać i jakiś styl gry. Powodzenia

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ma się nauczyć grając na bocie? Nie masz jakichś kolegów którzy też grają? Ja tak się uczyłem grać... gram teraz 3 miesiąc a spokojnie carruje gram silver 1 z na tyle wysokim mmr że gram nawet z całymi teamami goldów+jakieś platyny. Uczyłem się grać z kolegami na skypie bo zawsze mnie poprawiali i rozumiem jak to jest ja na początku nie chciałem w to grać "gówniana gra" bo feedowałem na boty ale jak się uczyłem lasthitować, pozycjonować to się poprawiało. Nie baw się w żadne boty, po prostu graj bo nie ma innego sposobu niż "ogranie" - możesz też pooglądać filmy np Nervarien, Foxdrop czy luigidragon to kilka challengerów którzy kręcą bardzo dobre poradniki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...